Ensimmäinen valkoinen maalikerros on kuivumassa ja ihan kohta alan sutimaan jo toista maalikerrosta. Kolme seinää tulee jäämään valkoiseksi ja yksi seinä muuttuu keltaiseksi. Maalimyyjä suositteli maalaamaan greigen päälle ensin valkoisen pohjamaalin, jotta keltainen pintamaali on mahdollisimman kirkas. :)

P1014257.jpg

Betoniseinällä olleet Lack-hyllyt jäävät paikoilleen ja rakennan seinälle isomman avohyllystön samalla tyylillä kuin keittiön puolellakin on. Seinähyllyille tulee tytön leluja, kirjoja ja muutama koriste-esine sekä jonkinlainen pöytälamppu. Alla kuva miten Lack-hyllyt tulevat asettumaan seinälle:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-10%20koht

P1014259.jpg

P1014258.jpg

P1014260.jpg

Yllä olevassa kuvassa vielä minun tekniikkani pistokkeiden jemmaamiseen. Leveällä maalarinteipillä saa tehtyä tuollainen "kirjekuoren", jonka sisällä pistokkeet ovat turvassa maaliroiskeilta ja niiden reunustat voi näppärästi telata. Tällöin pistokkeiden vierustoihin ei jää erilaista maalipintaa, mikä helposti kiinnittää huomion (esim pensselinvedot).

Alla olevat kuvat ovat eteisen ikkunan edestä, jossa on purettuna kolme Bestå-kaappia. :D Vähän hurjassa kunnossa on eteinen, mutta onneksi kuorma katoaa siitä heti ensiviikolla. :)

P1014262.jpg

P1014261.jpg

Nyt takaisin telan varteen, yritän ehtiä kuvaamaan teille keltaisen seinän vielä tänään, mutta jos en ehdi niin huomenna sitten viimeistään. :)

Aurinkoista perjantai-iltaa kaikille!