Eilen pidin tietokone-vapaan ja aamun pakollisten työasioiden hoitamisen jälkeen pysyi läppärin kansi visusti kiinni tähän aamuun saakka. :) Heti aamutuimaan olikin monta postausideaa jo mielessä ja uudenlaisella innostuksella olin tekemässä teille postausta tämän päivän aikeistani, mutta.... Missä onkaan kameran muistikortti??? Ei ole missään. ÄÄÄÄRRGGH!

Tyttö oli sen omien sanojensa mukaan napannut tietokoneesta ja sitten joko A. heittänyt tuuletusikkunasta ulos tai B. heittänyt roskikseen joka iloisesti on viety jo roskahuoneen roskalaatikkoon muiden samanlaisten pussien joukkoon. :/ Koko huusholli on käännetty mullin mallin ja täältä kotoa sitä ei tunnu löytyvän. Tyttö ei siis välttämättä puhu puutaheinää tällä kertaa... :/

Onneksi sisko on pelastava enkeli ja samalla kun on tulossa kahville niin lainaa minulle omaa muistikorttiaan. Pääsen räpsimään teille kuvia kohta alkavasta projektista - tytön huoneen uudistuksesta nimittäin. :D

Aurinkoista päivää kaikille, palaillaan parin tunnin kuluttua uudestaan asiaan kera kuvien. :)