Ostin tytölle yhden keltaisen Lego-säilytyslaatikon Verkkokauppa.comista. Laatikkoon saatiin kaikki palapelin palaset näppärästi säilöön. Laatikko piti laittaa kaappiin oven taakse, mutta se on niin kivan näköinen että saa jäädä lattialle ilostuttamaan. :) Valkoisia Lego-lootia ei ollut tässä isoimmassa koossa saatavilla, sellaisen haluan vielä hankkia keltaisen seuraksi. 

P1014341.jpg

P1014342.jpg

P1014340.jpg

Laatikko näyttää hyvin pieneltä tuon jättikokoisen valkoisen punoskorin vieressä, mutta se on oikeasti ihan kohtuullisen kokoinen. Loota on 25x50x18cm kokoinen, joten se vetää ihan hyvän määrän tavaraa sisäänsä. Tytön 15 barbia olisivat mahtuneet kaikki laatikkoon. :)

Ostin myös parvekkeelle kolme fleece-huopaa, kivoissa väreissä tietty. :) Aurinko kun laskee, tulee sen verran vilpoista että on hyvä olla vilttejä joihin kääriytyä. Näin on mukavampi istua iltaa parvekkeella hieman pitempään. :)

P1014343.jpg

P1014344.jpg

P1014347.jpg

Nyt katselemaan ja jännitämään Suomen peliä, toivottavasti voitto tulloo kotio ja pelit jatkuvat tulevaisuudessakin. :) Aurinkoista iltaa kaikille! <3