Nyt löytyi kova kilpailija valkoiselle Barcelona-tuolille, josta olen haaveillut villeissä unelmissani. :) Kilpailija on nimittäin Harri Koskisen suunnittelema Woodnotesin K-tuoli, josta on saatavana valkoista nahkaa oleva versio ja vielä tuplaleveänä rahin kera. <3 <3 <3 Hintakin on huomattavasti maltillisempi, vaikka K-tuolista saakin pulittaa itsensä kipeäksi. Mutta katsokaa nyt, i-h-a-n-a! <3 Tämä meni ehdottomasti haaveilulistani kärkisijalle.

0202025766248_1.jpg

0202015759359_1.jpg

Olen tutustunut viime viikkoina Woodnotesin tuotevalikoimaan laajemminkin ja minulle tuli ihan uutena asiana se että heillä on myös kattaustekstiilejä, kuten tabletteja ja kaitaliinoja. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-02%20koht

Heidän mattovalikoima sen sijaan onkin tullut tutuksi, sillä ystävälläni on pari Woodnotesin mattoa ja olen päässyt niitä hypistelemään ja imuroimaankin. :D New York-mallin matto on eniten omaan makuuni mieluisa ja ihan kernaasti ottaisin omaan olohuoneeseemme haalean vaalean 200x300cm kokoisen New Yorkin. <3 <3 Paperinarua sisältävistä matoista on itselläni hieman ristiriitaisia kokemuksia, koiratalous kun ollaan. :) Meillä on ollut eteisessä yli neljän metrin mittainen paperinarumatto aikoinaan, ja se oli todella haastava hoidettava. Puhtaanapito oli kuratassujen kanssa mahdotonta ja hintaansa nähden se oli pettymys meille. Imurointi oli onneksi hyvin helppoa, eikä se kerännyt hiekkaa ja pölyä itseensä, kuten nukkamatot. Mutta likatahrat olivat ja pysyivät ja kääntelimme mattoa aina välillä, mahdollisimman puhdas puoli päälle päin. :)

Onko teillä kenelläkään kokemuksia Woodnotesin matoista koira- ja / tai lapsiperheissä? Vielä onnellisemmaksi tulisin jos kokemusta löytyisi juuri tästä kyseisestä New York-matosta. Itseäni eniten karmii ajatus siitä, että näinkin arvokas matto olisi koiran vuoksi pesulakunnossa kuukauden sisällä... Meillä pestään koiran tassut, jos ulkoilma on sateinen tai loskainen. Mutta aina sitä rapaa jää ja kuivunut hiekka kun rapisee tassuista matolle, niin likaiseksi se nopsaan menee... :)

11Woodnotes_iso.jpg

Voisin melkein päivitellä haaveilulistaani, sillä en ole sitä pitkään aikaan tehnyt. Barcelona-tuoli keikkuu edelleen ykkösenä, mutta jaetulle ykköspaikalle nousi myös nahkainen K-tuoli. Kakkosena on ehdottomasti Eva Solon valkotakkinen vesikarahvi, josta eilen postailin. :D Siitä eteenpäin en enää tiedä... :D

Me lähdetään kohta ruokaostoksille, sillä kaapit on vapun jäljiltä tyhjillään. Tänään on tarkoitus tehdä kaksi isoa makaroonilaatikkoa, joista riittäisi viikonlopullekin syötävää. Nam, meidän perheen herkku. :) Ja maitoa saa kantaa taas selkä vääränä, sillä mies ja tyttö juo jo kahteen pekkaan melkein 3L maitoa päivässä. Minun olkapää-luksaatiovammani kiittää kauppakassien kantamisesta. :) Heipat ja huomiseen! <3

(Kuvat: Woodnotes, Stockmann, sisältää kaupallisen linkin)