Tämä on makuuhuoneen paras puoli - näkymä! <3 Sängyssä loikoillessa eteen avautuu kaksi isoa ikkunaa, joista voi tiirailla joko taivaalle tai ihmisvilinään. Merikin siellä horisontissa kauniisti kimaltaa. <3

P1015103.jpg

En muista olenko koskaan kertonut teille, että olen muuttanut elämäni aikana niin monta kertaa etten edes muista kuinka monessa kodissa olen asunut. Aikuisiällä osoitteita on kertynyt jo kuusi, puhumattakaan lapsuusajasta, jolloin muutimme alvariinsa. :D Nykyinen kotini on paikka, jossa olen asunut historiani pisimpään eli kohta 7-vuotta. Herran jestas miten monta vuotta näiden seinien sisällä on tullutkaan vietettyä aikaa. :D :D

P1015104.jpg

Muutamia kertoja tässä kodissa asuessa on iskenyt "muuttohepuli", eli kodin ja maiseman vaihtamisen tarve. Sellainen on vallitseva olotilani myös tällä hetkellä. Olen tiiraillut myyntiin tulevia asuntoja sillä silmällä lähes viikottain ja minulla on hakuvahteja vähän siellä sun täällä. Nykyinen kotini on muodostunut minulle kuitenkin hyvin tärkeäksi ja tämä on ihana ja oikea K-O-T-I, jonka vaihtaminen toiseen on haastellista. :) Asuntonäytöillä ravatessani olen aina suhtautunut myyntikohteisiin hyvin tunteellisesti, mutta vain yhden kohteen suhteen on tuntunut siltä että haluan avaimen ulko-oveen. :) Tämän kun suhteuttaa näyttökäyntieni määrään, niin osumatarkkuus on hikiset 2%. :) Olen varmaankin aika vaativa ostaja. :D :D

P1015107.jpg

Olen uteliaisuuttani käynyt katsomassa myös useampaa budjetttini yli hinnoiteltua asuntoa, mutta sydän ei syttynyt niihinkään. Tosin kaksi sellaista miljoonakohdetta on kaupan, joita en edes uskalla käydä katsomassa. Ne ovat tosiaankin pelkkiä haaveita ja luultavimmin niissä vierailun jälkeen mikään ei enää tuntuisi miltään. :D Remppakohteita katsellessani taasen alan pihistelemään ja remontin laajuus käy useimmiten liian kalliiksi kukkarolle lopullisen kokonaiskustannuksen osalta. :D Olen varmaan välittäjien pahin painajainen, liikaa vaatimuksia ja liian pieni kukkaro. Hihiii :D :D

P1015108.jpg

Siispä maisemanvaihdosta ei ainakaan toistaiseksi ole näkyvissä ja minä jatkan elämääni tämän kolmion tarjoamissa neliöissä ja puitteissa. Tekisi vaan niin hyvää saada uutta virtaa elämään uusilla asioilla uudessa paikassa, jossa rakentaisi uutta kotia. :)

P1015099.jpg

Viimeisellä kuvalla ei ole mitään pointtia, muuta kuin että kello on kiva. :D Paitsi tietysti tiktak tiktak kello käy ja aamulla on herätys klo 5, joten pitäisi saada unenpäästä kiinni mahdollisimman nopeasti. Tuli nukuttua tänäaamuna vaan niin pitkään, että ei väsytä yhtään. :D

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja kohta alkavaa uutta viikkoa! <3