No niin, nyt nähdään onnistunko tekemään postaukseni kännykän avulla. :) So far so good, hyvältä näyttää ja vaikuttaa. :)

Tässä kuvia meidän olohuoneesta eiliseltä illalta. Aurinko paistaa ihanasti sisälle saakka, joka on kaunista mutta vaikeuttaa kuvien ottamista. 

P1014512.jpg

Bestå-kaappien metalliset jalustat ovat kadonneet , sillä tahdoin minimalisoida tuon tv-seinän.  Television jalassa ja seinälampuissa on riittävästi kromia ja halusin saada kaapiston hieman alemmaksi, jotta katselukulma olisi mukavampi matalalla sohvalla loikoillessa. :) 

P1014517.jpg

P1014513.jpg

P1014521.jpg

Kartellin sivupöytä on säilynyt sohvan edessä laskutasona ja siihen on ilmestynyt pienen Iittalan Aalto puualustan lisäksi iso alusta. Sopii hyvin meidän parkettiin. :)

P1014520.jpg

Ja sohva on tosiaan taas vinottain, vaihteeksi, ja seinällä olevat Lack-hyllyt odottavat pois ottamista. Ne ovat siis tyhjiä tarkoituksella tällä kertaa, sillä ne siirtyvät siitä jonnekin muualle ja tilalle tulee loppukesästä struktuuriseinä joka toimii omana sisustuselementtinään jatkossa. :)

P1014522.jpg

P1014515.jpg

P1014514.jpg

Sitten kun keittiö valmistuu kuun vaihteessa niin katson olohuoneen tilanteen ja sisustuksen uusiksi. Siihen asti mennään varmasti näillä eväillä eikä muutoksia juurikaan tule tapahtumaan. Köökkirempan jälkeen mietin vasta seinän maalailua, tahtoisin siihen jotain tosi hienoa joko struktuuripinnan tai räväkän värin muodossa. Mutta katsellaan sitä sitten. :)

Nyt jatkan illan viettoa auringossa ja toivottelen kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa! <3

Ps. Hyvinhän tämä kännypostaus onnistui. :)