Juhannus on ollutta ja mennyttä. :) Otin ensimmäistä kertaa vuosiin ihan omaa aikaa ja nautiskelin iltaisin tytön mentyä nukkumaan oikein olan takaa. Kerrankin oli niin rentoa tuo oloilu ettei minnekään ollut kiire eikä mitään tekemistäkään oikeastaan ollut. Ihanan laiskasti meni siis meidän juhannus. :)

Nyt on paluu arkeen suoritettu ja illalla piipahdin pienellä vaateostos-kierroksella. Loppuviikosta minulla on eräs meno, johon tarvitsen siistit suorat housut. Vanhat vastaavat pöksyni myin pois keväällä sopimattomuuden vuoksi ja hametta en halua laittaa. Nyt on kuitenkin tarvehankinta tehty ja näillä housuilla pärjäänkin sitten seuraavat vuodet. :D Housujen lisäksi ostin kaksi uutta alustoppia läpikuultavien puseroiden kanssa käytettäviksi. 

P1014980.jpg

Topit löytyivät Seppälästä ja ovat ihanan pumpulinpehmoista modaalia. Tälläisiä pehmoisia ja vilpoisia toppeja olen tarvinnutkin vanhojen kulahtaneiden tilalle ja meinasin alerekistä napsia mukaani kuusi toppia. :D Palautin kuitenkin neljä takaisin rekkiin ja lampsin kassalle vain tarvitsemieni kahden topin kanssa. Hyvä minä! :)

P1014975.jpg

P1014978.jpg

Housut löytyivät Zarasta ja ne ovat syksyn uutta valikoimaa. Olen sen verran lyhyt, että normaalit suoralahkeiset housut näyttävät päälläni trumpettilahkeisilta ja pillilahkeisien siistien (ei farkut) housujen etsiminen on ollut työn ja tuskan takana. Nyt kuitenkin natsasi heti kerrasta ja housut ovat todella ihanat varsinkin ballerinojen ja korkkarien kanssa käytettynä. Eivät näytä pilliydestään huolimatta jalassa trikoilta eivätkä hiihtareilta, vaan tekevät sääristä pitemmän näköiset kuin mitä ne ovatkaan. :) Mitä muuta tälläinen lyhytjalkainen edes voi toivoa. Hihiii. :D :D

P1014989.jpg

Nilkkojen nivelongelmien vuoksi korkkareita tulee käytettyä enää aniharvoin. Suositus on että ei koskaan, mutta minä kyllä meinaan välillä vetäistä korkkaritkin jalkoihini ja tepsutella menemään sen mitä pystyn. :D Omista Louboutineistani en todellakaan raaski luopua, sillä ne ovat kaikista koskaan omistamistani korkkareista mukavimmat jalassa. Ei niiden kanssa nyt ihan pilvillä kävele, mutta melkein. Eivät häviä mukavuudessa juurikaan ballerinoille. Että minun pitääkin olla tälläinen löysänivel... :D

P1014991.jpg

Kokeilin ripustaa kengät Hayn Loop-naulakkoon ja sehän on kuin tehty korkkareiden roikottamista varten. :) Tähän Looppiin todellakin saa kaikki asukokonaisuuden osat ripustettua esille.

Nyt tytön kanssa iltapuuhiin! Ihanaa iltaa kaikille teille ja huomenna luvassa sisustusjuttuja oikein olan takaa. :) Heipat! <3

Ps: Kaunis kiitos kaikille kommentoijille! <3 <3