Balmuirin pellavaa on kehuttu parhaista parhaaksi, erityisesti liinavaatteiden osalta. Olen pitkään miettinyt että tahdon päästä kokemaan tämän myös itse, mutta en ole aikaisemmin uskaltanut sijoittaa rahojani pellavatuotteisiin. :)

P1015067.jpg

Keväällä ostin ensimmäiset pellavaiset liinavaatteeni edullisemmalta merkiltä (postaus löytyy TÄÄLTÄ) ja ihastuin ikihyviksi. <3 Kaikki pellavan kehutut ominaisuudet ovat osoittautuneet käytössä tosiksi - kylmällä ilmalla pellava on lämmin ja kesähelteillä hiostamaton ja viileä. Tavallista puuvillaa tullaankin jatkossa näkemään yhä harvemmin meidän petauksessa nyt pellavan vallattua sydämeni. :)

P1015066.jpg

Sänkyni petauksessa on sekä yhden hengen peitot että tuplapeitto, joka toimii talvella lisälämmikkeenä ja muutoin osana petausta tehden sängystä muhkeamman. Nyt kun silkkinen päiväpeittoni pääsi lomailemaan syksyyn saakka, ostin tuplapeitteeseen valkoisen Balmuirin pellavapussarin. <3

P1015065.jpg

Balmuirista kun puhutaan, on kyse todellakin luxus-tason tuotteista. Merkin kynttilöistä minulla onkin kokemusta jo entuudestaan ja osasin odottaa että jotain extrahyvää on muissakin tuotteissa. Jo se, että pussilakana on pakattu kauniiseen pellavaiseen säilytyspussukkaan, on pieni mutta suurta lisäarvoa tuova yksityiskohta. Pussukkaa ajattelin hyödyntää jonkinlaisessa säilytyksessä jatkossa. :)

P1015069.jpg

Olen hypistellyt useamman merkin pellavatuotteita ja todettava on että Balmuirin pellava on kaikista pehmeintä. Omaani en ole vielä ottanut käyttöön sillä tänään sen vasta ostin, joten en osaa sanoa kuinka paljon pellava vielä pesussa pehmenee. Unelmanpehmoinen se on kuitenkin jo nyt. <3 Saumat ovat ainakin silmämääräisesti paremmin ja siistimmin viimeistellyt kuin parin muun merkin tuotteissa joita olen tiiraillut tarkemmin. Kenties pikkujuttuja, mutta uskon että kulutuksen kannalta Balmuir tulee kestämään käyttöä siistinä huomattavasti pitempään. :)

P1015070.jpg

Valkoisen pellavan värisävy on Balmuirillakin taitetun valkoinen, eli ei täysin vitivalkoinen. Minulle ja sisustukseeni tämä on paras valkoisen sävy, sillä vitivalkoista ei meidän kotoa oikeastaan löydy muualta kuin ruokapöydästä. :)

P1015072.jpg

Ilta-aurinko paistoi makuuhuoneeseen kun yritin hetki sitten kuvailla Balmuirin pellavapussukkaa roikkumassa Muuton Dots-ripustimessa. Hauska varjo minusta kuvaamassa heijastui seinään. :)

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! <3