Loppusuoralla ollaan jo tyynynpäällisen tekemisessä. :) Muutama kerros uupuu vielä ja puoliskoiden yhteen ompelu ja viimeistely. Huomenna taitaa tulla valmista. :D

P1015025.jpg

Lankana on Novitan paksu Kelo, jota kudon tuplana eli minulla on kaksi lankakerää yhdessä. Langan menekki on neljä rullaa ja ylimääräistä ei jää pätkääkään. Kustannus itse tekemälleni neuletyynynpäälliselle on 20 euroa, joka on hieman vähemmän kuin kaupasta valmiina ostettu mutta ei kuitenkaan kovin paljon edullisempi. Tekeminen on kuitenkin se paras juttu tässä ja valmistumisen seuraaminen, joka motivoi jatkamaan ja jatkamaan. :)

P1015026.jpg

Jos minulle olisi vuosi sitten sanottu että innostun kutomaan (neulomaan :D), olisin nauranut makeasti ja vastannut että en tosiaankaan. :D Jokin diy-kärpänen ja itse tekemisen innostus on nyt kyllä iskenyt, sillä ostin sämpyläaineet huomiselle ja ajattelin huomenna tehdä ihan itse sämpylöitä pakkasen täyteen. :D Henkinen kriisi taitaa olla minulla, jota en vaan nyt osaa yhdistää mihinkään, sillä minä en todellakaan ole koskaan osannut enkä varsinkaan halunnut tehdä leipää tai sämpylöitä itse. :D Tai sitten se on ikä joka alkaa painamaan. :D Hihiii. ;)

Huomiseen! <3