Suurin kiitos tästä loistavasta vinkistä kuuluu BonBon-blogin Heidille, joka vinkkasi minun Muuto Stacked-hyllymoduuli postaukseeni Ikean uudesta keittiömallistosta. Keittiömallistoon kuuluu nimittäin Tutemo-avokaappi, joka on kuin Muuton Stacked ulkomuodoltaan. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-04%20koht

Tämä Ikean versio Tutemo sopii meille itseasiassa jopa Muutoa paremmin, koska nyt saan laitettua nämä avohyllyt valkoiselle betoniseinälle, eivätkä ne huku seinän väritykseen koska sisäosa on räväkästi KELTAINEN. :) :) Ja mikä parasta, minun hätähousun ei tarvitse säästää ja odottaa neliölaatikoiden kokoelman kasvua niin pitkään, sillä kustannus on reilusti alle puolet mitä Muutossa olisi ollut. Jipii. :D

Huomenna suuntaankin Ikeaan hakemaan nämä hyllyt kotiin. <3 <3 Toivottavasti keltaisen sävy natsaa meidän sitruunankeltaisen sisustusvärin kanssa. :)

Huomiseen siis! Luvassa aimo annos keittiötä ja toivon mukaan myös vähän Tutemoa. :)

Ps. Miksi tuo avohyllyn nimi Tutemo on jotenkin nolon kuuloinen ääneen sanottuna. :D :D En voi sanoa sitä nauramatta. :D :D Hihiii.

(Kuva: Ikea)