Sain sähköpostiini Stockmannin uutiskirjeen tänään alkaneesta -40% alennusmyynnistä. Päätin etten mene katsomaan heidän tarjontaansa, mutta itsekuri petti ja uteliaisuus voitti. :D Yritän nykyisin karttaa alennusmyyntejä, koska aina kuitenkin sorrun jotain ostamaan vaikka olisinkin päättänyt pysyä lujana. :D Tämäkään kerta ei ollut poikkeus, sillä löysin aivan ihanan kattovalaisimen alennettuna ja tätä kyseistä lamppua olen miettinyt meille muutenkin. Valaisin Grönlundin New York valkoisena. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-06-14%20koht

Kartion muotoinen valaisin on kivan suuri, varjostimen halkaisija on 55cm ja korkeutta sillä on 52cm. Varjostimen materiaali on kangasta ja johto on kirkasta muovia. Valaisinpistotulppa löytyy lampusta valmiina, joten minä osaan sen itse taituroida kattoon kiinni. :D Ruokapöydän päälle tälläisen ajattelin sitten ensi kuussa viritellä, toivottavasti se on sopivan kokoinen. :) 

Minulla luvassa taas leffailta. :) Mikäs sen ihanampaa kuin synkän ja sateisen päivän lopetus sohvalla torkkupeiton alla köllötellessä ja leffaa katsellessa. :)

Ihanaa iltaa kaikille teille! <3