Olohuone-kuvia vaihteeksi. :) Ihanan valkoista ja valoisaa ja tykkään kovasti tästä nykyisestä olohuoneen tyylistä. <3

Toinen kattovalaisimista on vaihtunut isoon New Yorkkiin, jonka ostin hetki sitten. Toinen samanlainen on jo tilattu ja tarkoitukseni on, että olohuoneessa on kaksi samanlaista isoa "julkitila"-valaisinta vierekkäin. :)

P1015047.jpg

Eilisen ruokakauppareissulta ostin myös toisen orkidean ja samanlaisen neliskanttisen ruukun, kuin mitä makuuhuoneestakin löytyy. Kartellin Invisible-sivupöydän tilalle olohuoneeseen tuli yöpöytinä olleet Jollyt.

P1015043.jpg

P1015045.jpg

Seinämaalauksen kuviointi näkyy alla olevassa kuvassa aika hyvin, eli se on melko hento ja pehmeä. Sen huomaa vain viistosta katsottuna, sitä ei näe kohtisuoraan ollenkaan. :) Minun itse kutomani tyynynpäällinen nököttää sohvalla, teen siitä teille postauksen erikseen huomenna lankavertailuineen. :)

P1015049.jpg

P1015048.jpg

Seinäkuviointi löytyy myös yllä olevan kuvan Kartell-tuolin takaa. Ei meinaa silmä sitä erottaa, eikä sitä huomaisi jos ei tietäisi etsiä raitakuviota. :)

Osa teistä vastusti seinien maalaamista greigestä valkoiseksi ja näillä kuvilla tahdon teille osoittaa että valkoiset seinät ei ole yhtään tylsät tai sisustamattoman näköiset, kun kalusteet ja tavarat asettuvat paikoilleen. Tammiparketti ei näytä enää niin oranssilta kuin ennen ja valkoisuus tuo tuplasti enemmän valoa sisään. Valkoiset korkeat lattialistat eivät myöskään hyppää enää ulos kuvista, kuten aikaisemmin kävi greigen seinän ja tammiparketin välissä kököttäessään. :) Ja sellaisenkin huomion tein, että koristeelliset peiliovet eivät ole läheskään niin romanttisen näköiset. Nyt ne tuovat sen viimeistelyn tunnun ja perusparannuksen sisustukseen, mitä alunperin pitikin. Normaali laakaovi olisi todella tylsä valkoisten seinien kanssa. :)

Huomiseen! :) Viettäkää kiva ilta! <3