Olohuoneen seinästä jäin noin 3 litraa Tunto Hienoa jäljelle ja koska se kuivahtaa aika vauhdikkaasti purkin pohjalle, oli pakko miettiä sille äkkiä jokin käyttökohde. :) Mihinkäs muualle minä sen suttaisin kuin keittiön hylly-seinälle. :D Hihiii :D

Äkkiä teipit paikoilleen, virheesta viisastuneena ensin ovi- ja lattialistat ja sitten vasta itse seinäkuviointi.

Tässä se nyt sitten on, samanlainen raitaseinä kuin olohuoneessa:

P1014661.jpg

P1014666.jpg

P1014670.jpg

Lähikuvista näkee hyvin pohjamaalin ja struktuurimaalin eron. Tunto Hieno on kuin pehmeä rappaus tuon mattapintaisen pohjamaalin päällä. Pohjamaalina on Siroplast2 sävytettynä Paperilla (F497) ja Tunto Hieno on sävyttämätön ns. maalarin valkoinen. Sävyeroa maaleilla on minimaalisesti, mutta se on niin pieni että menee täysin valaistuksen piikkiin. :)

P1014669.jpg

P1014667.jpg

Teippailun aloian aina ylhäältä alas ja tykkään kun kuvio laskeutuu viuhkamaisesti alaspäin. Somistelin kuvien ottoa varten tuon nurkkauksen, mutta tyhjennän sen tavaroista viimeistään ensi viikon aikana.

P1014663.jpg

P1014665.jpg

Kuviointia ei oikeastaan huomaa suoraan edestä päin katsottuna, vain viistosti sen huomaa. Olohuoneen hyllyseinältä katsottuna keittiöseinän kuviointi näkyy parhaiten ja vastaavasti selkä keittiöhyllyihin päin näkyy olohuoneen seinän kuviointi. :) Hauska sattuma, että kuviointeja ei siis voi nähdä samanaikaisesti. :)

P1014672.jpg

Itse kiinnitin muuten nyt huomiota sisustuksen valkoisuuteen. Vaikka kromia on edelleen seinähyllylläkin esineiden muodossa, niin sisustus on silti hyyyyvin valkoinen. Edes pieni ripaus tammea lattiassa ja purkin kansissa ei haittaa. Tykkään tosi paljon! <3

Nyt koiralenkille ja illalla luvassa leffaaaaaaa. Tällä kertaa ihan kotisohvalta käsin vaan ja ilman erikoisherkkuja. :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa! <3