Jep, se on suuri. :D Siis todella suuri. Stockmannin alesta tilaamani Valaisin Grönlundin valkoinen New York nimittäin. :)

P1015001.jpg

Mielessäni mittailin että se on sellainen hieman Kartellin pientä Jolly-pöytää suurempi kokoinen riippuvalaisin, mutta valaisimeksi tuo on oikeasti järkyttävän iso. :D Ei ihan vastaa sitä mielikuvaani roikkuvasta läpinäkyvästä Jolly-pöydästä, minkä avulla zoomailin ja mietin lampun ostamista. :)

P1015002.jpg

Ruokapöytäkin näyttää näin alaviistosta kuvattuna hyvin heiveröiseltä ja pieneltä tuon ison varjostimen alla. Ja ilman mattoa Kartellin tuolit vaikuttavat ilmassa leijuvilta. :D

P1015000.jpg

Mutta kaikesta kummallisuudesta ja tavaroiden vääristä mittasuhteista huolimatta minä pidän kovasti tästä kombinaatiosta. <3 <3 Valaisin on hyvin neutraali ja lukuunottamatta suurta kokoaan, se on aika huomaamaton. Se ei riitele kenenkään kanssa ja sopii loistavasti olohuoneessa olevaan isoon sohvaan ja vielä isompaan Tupla Kuplaan. :)

P1015005.jpg

Pöytä saisi olla suurempi... Mutta pöydän kanssa minun on tehtävä ratkaisuja myöhemmin enivei ja alan kallistumaan siihen, että teetän Hayn pukkijalkoihin uuden kansilevyn enkä osta kokonaista uutta pöytää. Tämä kuitenkin vielä täysin epävarmaa ja suunnitelmat saattavat muuttua vielä monta kertaa. :D

P1015004.jpg

Yhteenvetona siis - lamppu tuli jäädäkseen ja se on aivan ihana. :) 

Meillä on tänään tapahtunut vaikka mitä, kalusteita on raahattu ulos ja tuotu uusia sisään. Parin viikon sisään on meillä paljon kauniimpi ja toimivampi keittiö ja saan viimeinkin huokaista helpotuksesta. :)

Edelliseen postaukseen vielä nopeasti palatakseni, sain miettimisaikaa ensi viikon keskiviikkoon asti Barcelona -sohvan suhteen. Sekä sydän että järki sanovat ostokselle kyllä, mutta järki kimpoilee välillä ein puolellekin. Olisihan tuo upea sohva ja mieletön tilaisuus saada ostettua tuollainen lähes pilkkahintaan, mutta en tiedä miten saan varjeltua sohvaa koiralta ja tytöltä. Saisin varmaan sydänkohtauksen jos tyttö piirtäisi sohvaan tai koira hyppäisi siihen likaisilla tassuilla (tai hyppäisi siihen ylipäätään :D). Mielipiteitä siis vastaanotan edelleen mieluusti, jokainen ajatus on tärkeä tässä tilanteessa. :) <3

Huomiseen! <3

EDIT: Muutos suunnitelmiini: Tilasin toisen samanlaisen New Yorkin ja ne menevät yhdessä olohuoneeseen. :D Sinne ne sopivat täydellisesti ja tasapainottavat huoneen mittasuhteita. <3