Haaveilu on sokeria sielulle. :) Jos onni potkaisee lotossa niin syöksyisin ostamaan kotiini ainakin nämä:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Artekin Stringille olisi paikka eteisen seinällä Dotsien alapuolella, siihen laittaisin kenkiä. Tytölle tahdon kerätä kokonaisen Rosendahlin puulelukokoelman aloittaen näistä söpöimmistä otuksista. <3 Niitä kelpaa katsella isompanakin ja säilyisivät varmasti tytön omalle lapselle. N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Toisesta Hayn Loop-naulakosta haaveilen kovasti. <3 Artekin perinteisellä jakkaralla on suomalaisille suuri design-arvo ja itsekin tuollaisen yhden jakkaran mielelläni valkoisena omistaisin. Hayn DLM-pöytä on veikeä ilmestys ja XL-kokoisena se olisi passeli parvekkeellekin. Muuton Dotseja ei voi olla liikaa, koskaan. Tamminen Dots on minusta todella kiva. <3N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Eero Aarniota fanittavana haluaisin hänen suunnittelemansa ja Artekin valmistaman Baby Rocket-jakkaran, siitä tulisi tytölle yöpöytä. Woodnotesin valkoista nahkaa oleva tuoli ei taida perusteluja tarvita. <3 Olen lämmennyt aika paljon tammelle sisustusesineissä alkuvuoden kokeellisen asennemuutoksen seurauksena. Kirkkaille Vitriineille tamminen alusta on upea. Artekin Kanto-takkapuutelineen laittaisin eteiseen lehtiä varten. Sinne keräisin paperinkeräykseen menevät mainokset ja postit.N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Muutos Stacked hyllymoduulit, huokaus ne on ihanat! <3 Pellavaverhoja paaaaaljon, silkkiverhojen kanssa yhdistettynä ne on kauneinta mitä itse olen ikkunassa koskaan nähnyt. <3 Ja Woodnotesin rahi... toinen huokaus. <3N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Lisää Dotseja ja hyllymoduuleita. :D

Tähän postauksen aiheeseen sopii hyvin Piippolan vaari-laulun säveleen uudelleen sanoitettu OKV-laulu, joka menee näin:  "Oma koti valkoisella oli talo - hiiala hiiala hoi, siellä se siirteli tavaroita - hiiala hiiala hoi, oli Muutoa siellä ja Aarniota täällä ja Kartellii, Haytakii, ja joka puolla Dotsii...hiiala hiiala hoi.." :D :D :D Hihihiiii :D

Olen saanut ystäviltäni kuulla viime viikkoina jonkin verran kuittailua minun Muuto, Aarnio, Hay ja Kartell-himotuksistani ja päätin sanoittaa heidän innoittamaan Piippolan vaari laulun uusiksi. :D Kiitos vaan kaverit, ootte te kyl ihania! ;) <3 <3 <3

Kauniita unia kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat napsittu Stockmannin nettisivuilta)