Halusin kuvata teille Zaran aleostos-paitulini tositoimissa. :) Tämä on edestä kuin paita, mutta takaa kuin tunika ja legginsien kanssa vallan mainiosti voi tätä käyttää. 

P1015037.jpg

Paita ulottuu minulla edestä reiden yläosaan ja takaa se on pepun alapuolelle. Selkäpuoli paidasta on syväänurrettu, mutta riittää silti peittämään rintaliivit melko hyvin. :)

P1015040.jpg

Vaikka paita on läpikuultava, se on kuitenkin säädyllisen näköinen eikä paljasta liikaa. Luonnonvalkoiset tai nudet rintaliivit eivät näy paidan läpi ollenkaan, mustat kuultavat vain vähän. :)

P1015035.jpg

Jalassani on taas luotto-legginsini Vilan mikrokuituiset Surfacet. Näitä minulla on vaikka kuinka monet ja vanhimmat taitaa olla jo yli neljän vuoden takaa. Materiaali ei hiosta, ei haalistu pesussa ja ne näyttävät jalassa enemmän housuilta kuin kalsareilta hieman kiiltävän pintansa johdosta. :D

Ei muuten ole ainakaan vielä saapunut tänne Helsinkiin sitä luvattua sadetta ja ukkosmyrskyä tulvineen. Aurinko täällä paistaa ja lämmin kesätuuli hulmuttaa hiuksia. :) Juuri sopivan lämmintä minun makuuni, eikä tarvitse pyyhkiä hikikarpaloita ohimoilta. :D

Palailen vielä illalla olkkariaiheisella postauksella! Aurinkoa päiväänne! <3