Ei pysty, ei kykene, ei jaksa, ei kestä, ei voi...

Selkää särkee niin julmetusti etten enää tiedä miten päin olisin. Aamulla kun varovasti käänsin kylkeä sängyssä ja haaveilin aamukahvista, oli olo varsin hyvä ja itse olin onneni kukkuloilla - onko pahin kipu todellakin nyt ohi? No ei ollut, lähimainkaan. Tiputtauduin varoen sängystä alas lattialle ja nousin siitä ensin polvieni varaan pungertaakseni itseni ylös käsivoimilla sängystä tukea ottaen, kuten olen tehnyt viimeisen viikon ajan. Tässä vaiheessa oli kaikki vielä hyvin, kipu pysyi hyvin hallinassa ja uskoin todella että pahin on ohi. Kun viimein pääsin pystyyn jalkojeni varaan, koin niin järkyttävän tuskan ja vihlaisun, että putosin lattialle kivun voimasta ja näin tähtiä. Kammottavin alkukipu kesti varmaankin vain 30 sekunttia, mutta se tuntui ikuisuudelta.Itketti, mutten voinut itkea kun siitä johtuva jännitys ja pieni hytkyminen sattui niin paljon. Lähes kaksi tuntia makasin ja puuskutin lattialla yrittäen vaihtaa asentoa ja raahautua pelkillä käsivoimillani ulos huoneesta. Lopulta makasin tulikuumassa suihkussa vaatteet päällä ja kipu alkoi hellittää sen verran että sain itseni ylös ja seisoma-asentoon. :/

Lääkkeet ei auta, lämpölaastarit ei auta, lääkevoiteet ei auta, liikkuminen ei auta, paikallaan olo ei auta, kylmägeelit ja -kääreet ei auta, lämpö kuuman suihkun muodossa auttaa vähän mutta suihkussa en voi istua 24/7, :/

Tämän postauksen tekeminen on vienyt minulta koko päivän, kun lause kerrallaan tätä päivitän. Ei kulje ajatuskaan, sattuu vaan niin paljon. Vastailen teidän kommenteihin pahasti jälkijunassa vasta sitten kun saan selkää parempaan kuntoon, että voin edes 5 minuuttia istua koneella (tai yhtään missään). Jos jo noidannuoli aiheuttaa näin karmivat tuskat, niin en tiedä miten selviäisin pahemmista selkävaivoista koskaan. Vai onko tämä noidannuoli, mene ja tiedä... Kaksi viikkoa kun on särkyä takana niin voidaan miettiä muitakin vaihtoehtoja kuin äkillinen ja paikallinen noidannuolen aiheuttama kipu ja tulehdus. ÄÄÄÄRGH. :/

Viettäkää mukava viikko! <3 Ja pitäkää peukkuja että tämä helpottaisi pian. <3

EDIT: Tänään aika OMT-fysioterapeutille, toivottavasti hän osaa auttaa. :)