Sain postitse Louis Poulsenin valaisinkuvaston ja se on kyllä äärimmäisen mielenkiitoinen opus. :) Kuvastossa oli erittäin laaja kattaus sekä sisätilojen, julkitilojen kuin ulkovalaisimien valikoimasta.

P1015010.jpg

P1015011.jpg

Minun oma suosikkini on edelleen AJ-sarjan alienia muistuttavat valaisimet, joista löytyy myös ulos sopiva versio. Tämä oli minulle ihan uusi juttu ja jos omistaisin sen unelmieni suuren valkoisen kivitalon, niin tahtoisin oven molemmin puolin alla olevan kuvan mukaiset valaisimet liiketunnistimella varustettuna. <3

P1015013.jpg

P1015012.jpg

P1015015.jpg

Arne Jacobsenin vuonna 1960 suunnittelema AJ-valaisinsarja on saanut todellisen klassikkovalaisimen statuksen. Linjakas ja vähäeleinen muotoilu henkii skandinaavista tyyliä ja valaisin suunniteltiinkin aikoinaan Kööpenhaminan SAS Royal hotelliin. Valaisin yleistyi ensin hotelleihin ja julkitiloihin ympäri maailman ja sittemmin näitä on tavattu kasvavassa määrin myös yksityiskodeissa. Oijoi, kaksi valkoista AJ-seinävalaisinta minun makuuhuoneeseeni, kiitos! :D

Kivaa päivää kaikille! <3

(Kuvat: Louis Poulsen tuotekatalogi)