Minulta on toivottu makuuhuone-postauksia jo pitkään, joten tässä tulloo. :) Makkarissa ei ole tapahtunut vähään aikaan juuri mitään, ainoastaan vaatesäilytys on mennyt osittain uusiksi ja se ei ole vielä hioutunut valmiiksi. Loop naulakon ostin aikaisemmin tällä viikolla ja luulen että makuuhuoneeseen se tulee jäämään. <3

P1014491.jpg

Siirsin sänkyä lähemmäs huoneen ovea ja sain ensimmäistä kertaa koskaan molemmille puolille sänkyä saman verran tilaa. Sain vaaterekin mahtumaan "omalle puolelleni" makuuhuonetta, mikä on minusta itsestäni aika ihana juttu. <3

P1014493.jpg

Kodin muuhun tyyliin ei meidän makuuhuoneen seinät enää oikein sovi ja kröhöm, ajattelin sutaista loppukesästä valkoista Tunto Karkea -struktuuripinnoitetta tuohon greige-hopean päälle. :) Jotta makuuhuoneessa kuitenkin säilyisi kokonaan valkoisesta väristä huolimatta luxushotellimainen tunnelma, on aikomuksissani sutaista vielä siihen päälle Tikkurilan Stardust -glitterkimalletta. :) 

P1014494.jpg

Tuoksuni laitoin omalle yöpöydälleni somisteeksi, sillä näin kesäaikaan en yleensä tuoksuja käytä. Pelkään aika paljon ampiaisia ja muita öttiäisiä, joita hajusteet kivasti houkuttelevat puoleensa. :D Lisäksi kärsin päänsäryistä, joita yritän ehkäistä vähentämällä tuoksuja. Suihkunraikas on paras tuoksu mitä kesässä olla saattaa, varsinkin sellainen juhannuksesta muistuttava koivuinen saunanraikkaus. <3 <3 :)

Nyt alan nauttimaan ihanasta illasta kylmän viinilasillisen ja romanttisen kesäpokkarin kera. Huomiseen! <3