Seuraavat viikot me elellään hyvin pitkälti olohuone-makuuhuone akselilla, sillä eteinen ja keittiötilaksi luokiteltu osa kodista on tyhjennyksen kourissa, jotta siellä mahtuu purkamaan vanhaa ja rakentamaan uutta. :)

Ruokapöytä siirtyi olohuoneeseen ja "olohuonetta" tullaan vielä myöhemmin tiivistämään niin lähelle parveketta kuin suinkin, jotta keittiörempasta aiheutuvat pölyt ja muut jätteet ei leviä pitkin koko huushollia ja huonekaluja. :) 

P1014636.jpg

Ruokapöytä on ihan kiva tuolla olohuoneen seinustalla ja kun televisiota käänsi hieman viistoon, niin sohvalta käsin kuvaruutu näkyy normaalista katsontakulmasta. Aamupalaa on varmasti kiva huomenna napostella pöydän ääressä ja samalla katsella Huomenta Suomea. :D

P1014644.jpg

P1014640.jpg

P1014639.jpg

P1014638.jpg

P1014641.jpg

Iltaisin on kyllä ihan mahdotonta kuvata olohuonetta, vaikka kuinka korjaisi kuvausasetuksia tai korjaisi kuvaa jälkikäteen, niin hämyisiä ja keltaisia ovat. No, pointti tästä väliaikaisesta järjestelystä tulee kuitenkin esille.

En päässyt tänään Ikea-visiitille, joten kelta-valkoiset avohyllyt tytölle jäivät ostamatta. Yritys on että loppuviikosta ehtisin sielläkin juoksemaan ja toivottavasti hyllyjä on varastossa silloin, etten jää tyhjin käsin. :) Harmi ettei niitä voi tilata nettikaupan kautta vielä... 

Ihanaa iltaa kaikille! <3