Sain aamupäivällä laitettua olohuoneessa huonekalut paikoilleen ja maalipinta vaikuttaa käsin kosketeltaessa kuivalta. Järjestely ja fiilailu on kuitenkin vielä puolitiessä, joten älkää välittäkö pikku-fiboista. :D Verhot on osittain irti nipsuistaan, seinähyllylle on jostain syystä eksynyt minun ballerinat ja kaikki yrttiruukut ovat tyhjiä (herkkusuu teki niistä pestoa huonolla menestyksellä :D).

Napsin kuvat uudella iPhonellani ja teen tätä postausta tien päältä mobiilina. :D Vähän hankalaa on postailla kännykällä, kun näyttö on niin pikkuruinen mutta ei onneksi mahdotonta. :)

IMG_0134.jpg

IMG_0136.jpg

IMG_0137.jpg

IMG_0143.jpg

IMG_0144.jpg

IMG_0139.jpg

IMG_0141.jpg

Makuuhuoneessa on tyhjennys käynnissä, jotta saan huomenna maalattua sinnekin valkoiset seinät. Siksi yöpöydällä olleet Rondot on olohuoneessa ja vaaterekki myös. Ystävälleni juuri naureskelin, että ihan hyvin voitaisi muuttaa pieneen kaksioonkin asumaan, kun olohuone on minusta aika viihtyisän näköinen tälläisenä. Mihin sitä makuuhuonetta edes tarvitsisi, jos tytöllä on oma huone. Sohvalla mahtuisi hätätapauksessa oikein hyvin nukkumaan yksi aikuinen ja vuodesohvahan olisi kolmihenkiselle perheelle kaksiossa ihan mukiinmenevä vaihtoehto. :D No, jos ei nyt kuitenkaan ihan niin pieneen kotiin ahdettaisi tavaroita... Kolmio on ihan kiva. :D :D

Huomenna luvassa varmaankin makuuhuoneen maalailu-postausta ja jotain muuta makkariaihetta. Olohuoneeseen kurkkaillaan seuraavan kerran ensiviikolla, kun saan ruukkuihin yrtit ja makkarin tavarat takaisin paikoilleen. :)

Ihanaa ja laiskaa lauantaita kaikille! <3