Minulla oli tänään aika OMT-fysioterapeutille, joka pelasti elämäni. <3 <3 Selkärankani toisiksi alin eli nelosnikama oli ilmeisesti sijoiltaan tai muuten vinksallaan sillä hoitotoimenpidettä tehtäessä kuului ilkeä rusahdus ja kipu katosi samalla sekunnilla. :D :D Tämän tyyppisiä nikamaongelmia esiintyy usein ihmisillä joilla on yli-liikkuvat nivelet ja taipumus nivelien paikaltaan menoon, kuten minulla. Selkäni ei ollut varsinaisesti sijoiltaan, mutta vähän sinne päin ja se oli kivun aiheuttaja. Yleensä minun tilanteessani on hakeuduttu sairaalaan kovan säryn vuoksi jo ensimmäisen tai toisen kipupäivän aikana, mutta minä se vaan sinnikkäästi olen täällä yrittänyt selvitä ja ajatella että kipukynnykseni on vaan niin alhainen että koen tämän selkäkivun niin pahana. :D :D

Selkätohtori kertoikin karuja uutisia minulle selkäni kunnosta - lievähkö selkärangan skolioosi, jota pahentaa lonkan asentovirhe ja nikamalöysyyttä, jota on minulla myös olkapäissä, polvissa ja nilkoissa havaittu. Ihana tulevaisuus siis edessä. :D Lihaskunnon parantaminen ja ylläpitäminen on nyt erityisen tärkeää, jotta lihakset tukisivat mahdollisimman paljon luustoa. Kun tästä nyt selviän saan loputkin mummokävelystä tulleet lihasjumit pois niin kuntosalikortti se on hankittava. 

Jatkokäyntejä tulee vielä toinen kahden viikon kuluttua ja tutkimme selän tilannetta silloin paremmin. Toivottavasti tämä särky oli nyt tässä eikä se uusi tai ala vaivaamaan uudestaan ihan lähivuosina. Tulehduskipulääkkeitä kuitenkin popsin vielä parin päivän ajan, jotta selkä tulee kuntoon kokonaan. :)

Iloisin mielin käväisin kotimatkalla kukkaostoksilla. Tämmöiset kaunottaret ostin itselleni kiitoksena kärsimyksistä. :)

P1014894.jpg

P1014899.jpg

P1014896.jpg

P1014892.jpg

P1014905.jpg

Haluan kiittää teitä kaikkia tsemppauksesta ja henkisestä tuesta jota olen saanut. <3 <3 Te olette aivan ihania ihmisiä, halaukset jokaiselle! <3

Nyt lääkkeet napaan ja nukkumaan! Vastailen kommentteihinne heti huomenna aamulla aamukahvin lomassa. :) Heipat!