Minulta on toivottu useasti ruokapostauksia liittyen omaan 34 kilon painonpudotukseeni ja nykyiseen painonhallintaani. Välttelen edelleen oikeita kaloripitoisia herkkuja, koska pelkään että kovalla vaivalla oppimani itsehillintä pettää ja sorrun ylensyömiseen, josta kierre taas alkaa uudelleen. En enää ikinä halua siihen uudelleen, enkä varsinkaan halua enää koskaan aloittaa laihdutuskuuria. :) Silloin tällöin olen nautiskellut karkeista tai jäätelöstä, mutta onneksi olen onnistunut vierottamaan itseni niistä niin hyvin ettei nälkäisenäkään tule kaupassa sorruttua herkkuostoksiin kuin aniharvoin. :D

Viili on korvannut minulla monta välipalaa ja varsinkin nyt kesällä se on alkanut maistumaan taas enemmän. Itse tykkään tällä hetkellä eniten tästä mixistä: 1% viili ja Piltin Aurinkoinen-hedelmäsosetta joukkoon. Nam! <3

P1015085.jpg

P1015086.jpg

P1015083.jpg

En seuraa enää kaloreita, mutta muistan edelleen yleisimmät taulukot ja ainesosien pitoisuudet ulkoa. 1% viilistä (200g purkki) tulee 80 kaloria ja puolikkaasta Piltti Aurinkoinen sosepurkista noin 32 kaloria. Tällä 112 kalorin satsilla saa jo mahan täyteen ja pärjää muutamia tunteja eteenpäin. Erinomainen välipala sekä kotiin että työpaikalle. :) Tuoremehut olen ottanut säännölliseksi osaksi ruokavaliotani pitkän tauon jälkeen viime vuoden lopulla. Olen varsinainen mehukanisteri ja saatan litkiä helposti kolmekin litraa tuoremehuja vuorokaudessa näin kesäaikaan, kun lämmin ruoka ei oikein maistu. :)

P1015078.jpg

Käytiin tytön kanssa kaupassa tankkaamassa viikon sapustkat kaappeihin ja tässä minun aamu- ja välipalaherkkuni viikon ajalle. Viiliä, sokeroimattomia Piltti-soseita, kuitupitoista kaurapuuroa, tuoremehulempparini hedelmä-porkkana ja Forrest Fruit-teetä kahvin korvikkeeksi. :) Edullista, maistuvaa ja terveellistä perusmurkinaa. :)

Minulla on siivouspainotteinen ilta luvassa: imurointia, moppausta ja pyykkivuoren taltutusta. Olen yrittänyt opetella siihen että teen yhden isomman siivouksen kerta viikkoon lauantaisin ja muina päivinä sitten otan rennommin. :D Siivoaminen on vaan niin kivaa puuhaa, että ei haittaa yhtään viettää lauantai-iltaa imurin varressa heiluen. :D Nyt musat kaakkoon ja hommiin! Palailen illalla kenties postauksen kera vielä asiaan... katsotaan mitä keksin. ;) Heipat! <3