Sain kutsun leffaan katsomaan Kamala Kankkunen Kolmosta ja istuksimaan terassille. Tytölläkin on sopivasti yökyläpäivä tänään mammilassa, joten äkkiä vaatteet päälle ja menoksi kun tälläinen tilaisuus tarjoutui. :D Olin jo varautunut kotona himmailuun ja ostanut illaksi itselleni kasan pilkottavia kasviksia ja kaksi dippiä leffan katsomista varten (ne minun leffaherkut siis - kasvistikkuja dipillä :D), mutta vaihtelu virkistää. :)

Kuvasin teille nopsaan asun, jolla lähden viipottamaan liikenteeseen vartin päästä. :)

P1014501.jpg

Asuna Zaran mustat shortsit, Zaran ohut luotto-paitis ja lemppariballerinani Tory Burchit. Tämä on minun versioni siististä kesäpukeutumisesta, hyvin simppeliä ja basicia. :)

P1014510.jpg

P1014505.jpg

P1014504.jpg

Kotipostauksen yritän tehdä kännykällä terassilta käsin illalla. Olen ladannut kuvat jo valmiiksi blogin kuva-arkistoon, mutta en ole kännykällä vielä postausta koskaan tehnyt joten  en tiedä onnistunko siinä. :D

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Nauttikaa auringosta ja lämmöstä! <3 <3