Puhtaita lakanoita ja niiden tuoksua ei kyllä voita kovinkaan moni asia maailmassa. <3 Tämä on yksi niistä perin arkisista asioista, joilla hemmottelen itseäni ja lauantai-iltoihin olen ottanut itselleni rituaalin vaihtaa puhtaat liinavaatteet sänkyyn. Nukkumaan meno onkin nykyisin lauantain paras asia. :D

P1015092.jpg

Sänky on rennosti ryppyinen ja rempallaan ja minä rakastan sitä! <3 <3 Voi olla että päiväpeittoni jää historiaan lopullisesti. :) Nahkainen sänky ja kirkas muovi sopivat kauniisti yhteen pellavan sekä neuletorkkupeiton ja -tyynyjen kanssa, vaikka ne edustavat täysin päinvastaista sisustusmaailmaa. Teollinen ja tuotettu kohtaa luonnollisen ja herkän... <3 <3 Tämä yhdistelmä tekee minusta koko makuuhuoneen sisustuksesta toimivan, kutsuvan ja viihtyisän, jopa kokonaan valkoisena. 

P1015090.jpg

Käytän hyvin mietoa nestemäistä pesuainetta pyykinpesuun ja rumpukuivauksen jälkeen lakanoissa on niin täydellinen puhtaan pyykin ja lämpimän puuvillan tuoksu, että haluaisin pullottaa sitä ja suihkia pitkin päivää sitä koko kotiin. <3 Petivaatteita laittaessani alkoi jo väsyttämään ja luulen, että minun päiväni alkaa olemaan kohta purkissa. :)

P1015091.jpg

Balmuirin pussilakana pääsi nyt ensi kertaa käyttöön ja teen teille käyttökokemuksestani postauksen syksymmällä. Balmuirin pussilakanassa ei ole yläreunassa niitä käden mentäviä aukkoja lakanan laittoa varten, mutta hyvin onnistui silti. Alareunassa on napit, joilla pussilakana pysyy kiinni ja peitto pussilakanan sisällä. Tämä on suuri plussa käytännöllisyydessä ja tykkäsin alareunan napeista myös vanhoissa Gantin ja Zara Homen pussilakanoissani. 

P1015093.jpg

P1015089.jpg

Tein hetki sitten pienen muutoksen verhojen suhteen. Aikaisemmin verhot ovat olleet koiran vuoksi tasan lattiaan asti ylettyvät ja olen tehnyt sen vuoksi pienen taitoksen verhon yläreunaan. Halusin kuitenkin kokeilla ylipitkiä verhoja ja todentaa niiden toimivuuden koiran kanssa. Koira ei ole kertaakaan mennyt ylipitkän verhon luokse, ei ole mennyt piiloon verhon taakse eikä myöskään kävellyt verhon päältä. :) Nyt meillä onkin sekä olohuoneen että makuuhuoneen verhot ylipitkänä lattialla. :) Minusta tämä on esteettisesti kauniimpaa ja ajattelin vaihtaa muutamat silkkiverhot pellavaverhoiksi. Pellava laskeutuu kauniimmin kuin vuoritettu silkkiverho, joka sekin on kaunis kyllä. <3

P1015095.jpg

P1015096.jpg

Mie alan vastailemaan nyt teidän kommenteihin ja sen jälkeen kutsuu höyhensaari ja pellavapeti. :) Ihanaa iltaa kaikille! <3