Pari päivää sitten huomasin että yhteen ruokapöydän jalkaan on ilmestynyt halkeama. :/ Halkeama kulkee pituussuunnassa ylhäältä alas asti ja jalka on sisältä ilmeisesti osittain ontto, koska pöydän kulmaan kun nojaa koko painolla niin jalka tuntuu joustavan alla. En ymmärrä miten tälläinen on edes mahdollista. Saattaa tosin olla ihan omaa syytäni, jos olen kiristänyt jalan liian tiukasti kiinni tms. ja sen takia se on räsähtänyt rikki. Turvallisuussyistä tälle asialle oli keksittävä äkkiä jonkinlainen ratkaisu ja koska uutta ruokapöytää en ajatellut ostaa ainakaan ennen syksyä, päätin tehdä patenttiratkaisun ja nappasin tytön huoneesta Hayn Loop-pukkijalat ja laitoin ruokapöydän kansilevyn niiden päälle.

P1014800.jpg

Ihan hauskasti sopii paksuhko korkeakiiltovalkoinen levy siroihin pukkijalkoihin ja erityisesti uuteen seinäkuviointiin. :) Seinässä on nimittäin saman tyylisiä raitoja kuin pukkijalkojen muoto. :D

P1014798.jpg

P1014793.jpg

P1014799.jpg

Eilen yltyi selkäkipu niin kovaksi että oli pakko raahautua lääkärin vastaanotolle. Noidannuoli on edelleen epäilyksen alaisena ja sain kunnolliset kipulääkkeet selviytymiseen. Lääkkeet ei ole toistaiseksi ehkä auttaneet, mutta aamupäiväinen selkähieronta saattoi auttaa. Tunnin hieronta teki tosi kipeää, mutta pahimmat puukonisku-tuntemukset ovat olleet hieronnan jälkeen poissa. Liikkuminen on edelleen hankalaa, mutta tämän kanssa voi jo selvitä joten kuten arkiaskareista kun vaan muistaa liikkua hallitusti ja hitaasti eikä nostele mitään painavaa. :D :D Mitä tästä siis opimmekaan??? Selän ja torson lihaksisto täytyy pitää hyvässä kunnossa jotta vältyn vastaavilta haavereilta jatkossa... :D :D Jälkiviisaus on aina ärsyttävin viisaus, hihiii. :D

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 <3