Käväisin eilen Stockmannilla ja huomasin heille ilmestyneen valkoisia keinonahkaisia säilytyslaatikoita. Minulla taitaa olla saman sarjan lehtikori itselläni, jonka jo vuosia sitten ostin (ainakin on saman näköinen). :)

Casa Stockmann-malliston laatikoissa on aidon nahan näköinen keinonahkapinta ja tuplatikkaus, värisävy on sellainen Stockmannille ominainen taitetun valkoinen, eli aavistuksen kermaan vivahtava muttei kuitenkaan kermanvalkoinen. 

0202021750937_1.jpg

Pyöreää niin sanottua pyykkikori-mallia löytyy kahta kokoa. S-kokoinen on halkaisijaltaan 30cm ja korkeudeltaan 55cm ja isompi M-koko on läpimitaltaan 36cm ja korkeus 65cm. Kannellisena tämä sopii loistavasti kaikenlaiseen säilytykseen ja itselläni kävi mielessä että tahtoisin tälläisen M-kokoisen meidän eteiseen ylimääräisten kenkien säilytykseen. Saisin kengät pois lojumasta lattialta, mutta ne olisivat kuitenkin käyttövalmiina eteisessä. :D En saanut näin isoa laatikkoa kannettua muiden ostoksien lisäksi kotiin, joten jätin idean vielä hautumaan toistaiseksi. :)

0202015029032_1.jpg

Neliskanttisia laatikoita on kolmea kokoa, S, M ja L. Pienin on 28x20x18cm, keskikokoinen 33x23x23cm ja suurin 38x29x25cm. Nämä olisivat tosi tyylikkäät esim vaatesäilytyksessä tai avohyllyssä. :) 

Arvatkaan vaan kuinka taas sormet syyhyää näiden ostamiseen, sillä olen niin perso kaikille valkoiselle nahalle. :D :D Hihiii. Heti keksin monta käyttötarkoitusta ja haluaisin korvata ainakin meidän pahviset cd-levylaatikot näillä S-kokoisilla lootilla. Myös valokuvat kaipaisivat uutta laatikkoa, sillä vanha pahvinen laatikko on reunoista kärsinyt ja se narisee liitoksistaan. :)

Ihanaa kun pitkän tauon jälkeen on valikoimaan tullut näitä sileäpintaisia keinonahka-bokseja. Ne aikaisemmat kroko-kuvioiset ei oikein olleet miun makuuni. :)

Lootia löytyy sekä nettikaupasta että myymälöistä, joten jos olet etsinyt nahaisia valkoisia laatikoita säilytykseen, niin käy kurkistamassa. :)

Mukavaa tiistaita kaikille! <3

(Kuvat: Stockmann)