Meikkiostoksilla on käyty ja kaksi tuotetta valikoitui lopulta kassan kautta kotiin. Toinen niistä on Chloén tuoksu, joka on aivan ihana. <3 <3 Tämä meni lempparituoksujeni ykköseksi heti paikalla. :)

P1015767.jpg

Meikkiosastolta ostin vain Diorin Nude-meikkivoiteen, joka on koemeikin perusteella aivan täydellinen tuote. Se peitti sekä tummat silmänaluset että punaiset nenänpielet, eikä kasvot näyttäneet meikkivoiteen peittävyydestään huolimatta lainkaan vahanukkemaisilta. <3 Parempaa tarkastelua ja raporttia voin tehdä teille myöhemmin, kun olen sisäänajanut oman meikkivoiteeni. :D

P1015768.jpg

Meikkivoiteen levitän iholle sormin, jotta kerroksesta ei tule liian paksua. Varsinkin kasvojen ulkoreunoissa riittää hyvin hyvin ohut kerros, joka tasoittaa ihon sävyn mutta ei varsinaisesti peitä mitään. Puuterin kanssa käytettynä ihosta tuli minun makuuni liian mattapintainen, joten jätin puuterin toistaiseksi kauppaan ja kokeilen miten meikkivoide kestää käytössä ilman erillistä kiinnitystä. Poskipunatkaan eivät sytyttäneet ja jäivät ostamatta, minulle tuli ylimeikattu olo ruusunpunaisten poskien kanssa. :D

P1015770.jpg

Tuoksu löysikin heti paikkansa minun tuoksukätköstäni. Siellä oli sopivasti yhden pullon mentävä kolonen, joten nyt ne ovat kaikki kauniisti esillä ja niitä tulee myös käytettyä. :D Meikkini säilytän epäkäytännöllisesti yhdessä Malm-lipaston laatikoista, ja ne pyörivät lootassa valtoimenaan kun sen avaa. Nomessin makeup organizer olisi ihana omistaa, mutta minulla on niin vähän meikkejä ettei siinä taida ainakaan toistaiseksi olla järkeä. Siispä yritän keksiä tilalle jotakin muuta... :)

P1015771.jpg

Tälläiset ostokset tuli tehtyä ja muutamien tuntien kokemuksellani voin yhtyä Diorin Nude-meikkivoiteen ylistykseen. :) Kevyt ja sopivan peittävä, ei tunnu raskaalta iholla, tuoksuu miedolta ja miellyttävältä ja on erittäin riitoisaa. <3

Huomenna ajattelin postailla teille Malm-lipaston sisällöstä ja siitä millaisen järjestelyn niiden sisälle keksinkään. :D Ihanaa iltaa kaikille, nautitaan auringosta ja vilvoittavasta kesätuulesta! <3