Oksasta tehdyn vaaterekin lisäksi makuuhuoneeseen on suunnitteilla toinenkin diy-projekti. Tee-se-itse roikkalamppu, jonka ripustan seinäkoukusta roikkumaan sängyn viereen. :) Lampun ajattelin tuunata Muuton E27-mallisesta kattovalaisimesta vaihtamalla sokeripalan tilalle on-off nappulalla varustetun töpseliosan. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-02%20koht

Yllä olevassa kuvakollaasissa on kaikki tarvittavat osat makuuhuoneen tunnelman muutokseen eli Muuto E27 - lamppu, Muuton valkoinen Dots-seinäripustin, Hayn Tray medium-sivupöytä ja Clas Ohlsonin seinäpistoke.

Kun tuohon lisää vielä pellavaverhot ja -liinavaatteet, valkoisen oksarekin ja metalliset ohuet henkarit, on koko makkari muuttunut hurjasti minimalistisempaan ja skandinaavisempaan suuntaan. :D 

Blogikirppistä olisi siis tulossa taas vaihteeksi ensi viikolla. :D Myyntiin päätyy ainakin osa silkkiverhoistani, kristallivalaisimia ja silkkinen päiväpeittokin. :)

Inspiraation valaisimeeni sain alla olevista kahdesta kuvasta, jotka bongasin Pinterestistä.

6f9ad20a6ac61bfc4d3a95084e9c7070.jpg

(via)

4b4c4a9026c54f5d41f26512bcefc517.jpg

(via)

Aamuisella metsäreissulla oli huono menestys oikean kokoisen rekki-oksan etsinnöissä. Eipä löytynyt tarpeeksi paksua karahkaa, josta olisin saanut painoa kestävän rekin tuunattua. Illalla menen uudestaan etsintöihin ja toivon mukaan etsinnän päätteeksi saunassamme kuivuu kunnollinen ja järeä oksan käppänä. :D

Ihanaa päivää kaikille! <3