Käväisin tänään pikavisiitillä lankakaupassa ja olin siskoni lailla kuin lapsi karkkikaupassa. :D Valikoimaa oli hyllymetreittäin ja visiittini tarkoitus oli löytää paksua ja pehmoista lankaa seuraavaan tyynynpäällis-projektiini. 

P1015703.jpg

Kun näin ja hyppystelin tätä Vikingin Eko-Alpakkaa, tiesin että muita vaihtoehtoja on enää turha katsella. :) Lanka on kuin pumpulia, kirjaimellisesti. Ja värisävyltään identtinen sohvan ja pellavaverhojen kanssa. <3 <3 <3

P1015699.jpg

Neljän kerän ja puolen kilometrin verran lankaa sylissäni marssin tyytyväisenä kassalle ja kohta aloitan puikkojen (nro 8) kalisuttelun. :D Tyynynpäällisestä olisi tarkoitus tulla 50x100cm kokoinen, eli sellainen iso pitkulainen. Sohvalle sitä ajattelin, mutta aika näyttää minne se tulee kulkeutumaan. :)

Nyt iltapalat napaan ja tyynynpäällisen kimppuun! Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3