Tässä valmis lopputulos minun oksa-vaaterekistäni. :) Olen niin tyytyväinen, että sanat ei nyt riitä parempaan ulosantiin tällä kertaa. :D

P1015124.jpg

P1015132.jpg

P1015134.jpg

P1015127.jpg

Vaaterekin kustannus oli 13 euroa + desin verran maalia, jota löytyi minulta jo valmiiksi. Maalasin oksan valkoisella seinämaalilla kahteen kertaan ja se riitti peittämään oksan värin ja harmahtavan läpikuultamisen. Halusin testata maalin kestävyyden ja raaputtelin oksaa pinseteillä. Ainakin toistaiseksi näyttää siltä että maali kestää hyvin käytössä ja henkareiden alla. Ja äkkiä saa sutaistua uuden maalin pintaan, jos oksasta tulee epäsiistin näköinen jossain vaiheessa lohkeavan maalipinnan vuoksi. :)

P1015130.jpg

P1015135.jpg

Oksa roikkuu Clas Ohlsonilta ostetun valkoisen verhovaijerin varassa. Yhdessä pakkauksessa on 5m valkoisella muovilla päällystettyä vaijeria ja ostin niitä kaksi pakettia. En mitannut rekin korkeutta sen erityisemmin, kunhan vaan napsaisin noin 1,5m vaijerien pituudesta pois. :) Oksa roikkuu ilmassa suurinpiirtein minun kaulan kohdilla, eli noin 1,5m korkeudella lattiasta mitattuna. Kattoon porasin reiät ja kiinnitin reikiin kierrekantaiset koukut (koko 6). Tuplasolmuun sidoin vaijerien molemmat päät ja sujautin ne koukkuihin. :)

P1015123.jpg

P1015136.jpg

P1015128.jpg

P1015133.jpg

Ja mikä parasta, myös korkkarit pysyvät tukevasti oksalla roikkumassa. :) Ystäväni totesikin minulle että kengät ovat kuin kanat orrella. :D :D

Minä jatkan oksarekin fiilistelyä täällä ja virittelen seuraavaa diy-hommeliani eli roikkalamppua toimintakuntoon. :) Siitä lisää huomenna... Viettäkää ihana ilta! <3