Postailin pari viikkoa sitten teille valaisin-projektistani, jossa vaihdoin Clas Ohlsonin roikkalamppuun seinätöpselin ja jäin tuskailemaan hehkulamppujen ja energiansäästölamppujen sopimattomuutta valaisimen kantaosaan. Käväisin tänään ohikulkumatkalla Clas Ohlsonilla etsimässä kantaan sopivaa lamppua teidän vinkkien perusteella ja kotiin valikoitui varsin kiva vaihtoehto, jollaista en tiennyt olevan olemassakaan. :)

P1015663.jpg

P1015664.jpg

Raitakuvioitu lamppu on sopivan suuri ja luo kivoja kuvioita seinälle valon ollessa päällä. Tämä ei vielä ole se uusi juttu, raitaa ja muita kuvioita on nähty jo hehkulampuissakin aikoinaan. :) Jutun juoni tuleekin tässä: Lampussa on irrotettava E27-kanta, jonka sisään laitetaan G9-kantainen halogeeni. :D Voiko superimpaa enää olla! :) Halogeenin etu muihin valaistusmuotoihin on nimittäin se, että valo on kirkasta ja valkoista. Ja halogeenejä G9-kannalla löytyi kaiken lisäksi kaapista jo valmiina, sillä ostin juuri pari pakettia niitä makuuhuoneen kristallista kattovalaisinta varten. :D

P1015666.jpg

P1015667.jpg

P1015665.jpg

Ihana - ihana - ihana! <3 <3 <3 En ole saanut vielä siirrettyä makkarin valkoista Dotsia sängyn viereen, joten uusi lamppuviritelmäni saa roikkua toistaiseksi oksarekin toisessa päässä. 

P1015662.jpg

Ja loppuun kuva lampun pakkauksesta ja G9-halogeeneistä. Ei sittenkään tarvitse ostaa sitä idean alkuperäistä lähdettä, eli Muuton E27-valaisinta, vaan sain kuin sainkin tämän oman DIY-projektini katseenkestävään kuntoon ja käyttöön. :)

Kyllä nyt kelpaa illalla fiilistellä makuuhuoneessa. :)

Mukavaa iltaa kaikille! <3