Minulla on "iltavapaa" (eli tyttö meni illalla hoitoon ja tulee aamupäivällä takaisin kotiin) ja ystäväni tuli hakemaan minut ulos hurvittelemaan. :D Todennäköisesti jätetään ravintolariennot kuitenkin sikseen ja fiilistellään kesälomaa ihan vaan meidän parvekkeella musiikkia kuunnellen ja viiniä nauttien. Kenties siirrytään myöhemmin naapurin kotoibileisiin, missä äänestä päätellen on varsin hurja meno käynnissä. :D Päivän "kotibileasuna" toimii mustat luottolegginsini Vilan Surfacet, musta perustoppi ja uusi pehmeän valkoinen neuletakkini. Olen vilukissa, joten silloin kun muut menee paljain jaloin, on minulla jalassani vähintään nilkkasukat, hihiii. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-12%20koht

Seppälästä löysin maailman suloisimmat ylipolvensukat, joissa on satiiniset rusetit. Ystäväni mielestä sukat ovat high class-sairaalasukat. :D :D Kiva. ;D Muutenkin ystäväni oli sitä mieltä että näytän enemmän flunssapotilaalta kuin kotibilettäjältä ja vaatii että laitan päälleni vähintäänkin hameen tai shortsit ja unohdan neuletakkini. :D Hihiiiii. :D Mutku mutku, mukavuus ennen kaikkea vai mitä??? :D 

Mie jatkan illanviettoa ystävän kanssa ja toivotan teille kaikille ihanaa perjantain myöhäisiltaa kuin mtv3:n kymppiuutiset konsanaan. :) Jos päätän lopulta laittaa päälleni jotain normaalista poikkeavaa (eli en siis legginsejä), niin pyydän kuvausapua ystävältäni ja postailen huomenna teille harvinaisia kuvia, eli niitä muodikkaampia MUOTIkuvia. :)