Sain aivan ihanan ja nykymittakaavan mukaan täysin pähkähullun sisustusidean tänään, kun kävin läpi vanhoja valokuvia ja omaa lapsuuttani. :D Yksi parhaista lapsuusajan muistoistani on keinu, joka meillä oli sisätiloissa. Se oli ison avokeittion ja olohuoneen välissä ja lähes kaikki parhaimmat varhaislapsuuden muistoni liittyvät jollain tapaa kyseiseen keinuun ja sen olemassaoloon. :D 

Jokainen lapsi tietenkin poimii ne itselleen ikimuistoisimmat hetket joita sitten aikuisena muistellaan hymyssä suin, ja haluankin tarjota omalle tytölleni yhtä luovan ja villin lapsuuden kuin omani oli aikoinaan. :) <3 Kenties juuri siitä syystä olen vielä tänäkin päivänä keksiliäs ja uskalias, eikä mikään idea ole liian pöhkö toteutettavaksi. :D

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-29%20koht

Nopealla Googletuksella löysin kotimaisen Lillagungan, joka valmistaa pelkistetyn desigin omaavaa peruskeinua. Tämä keinu sopii niin sisään kuin ulos ja meidän olohuoneeseen tälläisen haluan. :) 

2Lillagunga_iso.jpg

486855_389785901135135_138544713_n.jpg

Keinusta kerrotaan seuraavaa:

Turvallista, kestävää ja tyylikästä keinumisen iloa! Lillagungan täyspuinen keinu sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Keinun korkeutta voi säätää helposti patentoiduilla säätimillä, jotka toimivat samalla kiinnitysköyden lukkoina. Istuinosassa on viisi uraa, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja estävät liukumista. Keinu on saatavilla koivuisena ja tammisena: koivuinen versio on maalattu valkoiseksi ja tammi öljykäsitelty. Köyden värin voit valita itse, saatavilla on seitsemän eri värivaihtoehtoa. Keinu on kotimaista käsityötä.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-29%20koht

Nyt pitäisi sitten päättää haluanko keinun tammen värisenä, jossa valkoiset köydet vai kokonaan valkoisena.... Kokonaan valkoinen sopisi meidän kotiin kauniisti, mutta minua kiehtoo myös tamminen lauta ja kiinnikkeet valkoiseen yhdistettynä. <3 

Keinu olohuoneessa? Jep. :D Moni teistä varmaankin ajattelee, että tämä on sisustusmokistani pahin.. mutta koska minusta idea on suorastaan loistava, en voi olla kokeilematta sitä. :)

Leikkisää ja luovaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Pinterest, Lillagunga Tekstilainaus: Finnish Design Shop)