Meidän köökkiremppa koki tosiaan karvaan takaiskun ja se viivästyy vielä muutamilla viikoilla. Postailen tästä teille myöhemmin, kun saamme ensiksi asiat sovittua molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mutta malttamaton kun olen, ehdin jo tekemään muutaman keittiövälineostoksen, vaikka lupasin itselleni etten hanki mitään keittiöön liittyvää ennenkuin se uusi keittiö on asennettuna ja täydessä toimintakunnossa. :) Kaipasin kuitenkin pientä iloa tähän hiustenhalkomisen lomaan... :D

P1015726.jpg

Iittalan Jars-purkkeja olen ihastellut tosi pitkään monessa blogissa ja kattauskuvissa ja päätin itsekin ostaa kaksi pientä Jarsia. Näihin purnukoihin laitan kuivattuja yrttejä ja purkit saavat olla keittiön tasolla näkyvillä (sitten kun...). :) Meillä ne tulevat osaksi ruoanlaittoa, vaikka kattauksessakin ne ovat kauniit (sormisuolalla ja sokerilla täytettynä esim). <3

P1015719.jpg

Minulla on kaksi maustemyllyä, joista toisessa on suola ja toisessa mustapippuri. Käytän edellä mainittujen lisäksi ruoanlaitossa usein myös maustepippuria, jolla ei omaa myllyä ole ollut. Kolmas mylly onkin ollut hankinnassa jonkin aikaa, mutta en ole tiennyt millaisen haluan kahden teräksisen Georg Jensenin myllyn kaveriksi. Yritin etsiskellä saman tyylistä myllyä, joka kuitenkin olisi sopivasti erilainen etteivät mausteet mene sekaisin. En löytänyt mieleistä ja päädyin lopulta ostamaan täysin erinäköisen kapistuksen. :D

P1015727.jpg

Muuton valkoinen puumylly on hauska. :D Ensin en oikein tykännyt myllyn muotoilusta, mutta nyttemmin sen eriskummallisuus on alkanut viehättämään. :) Ei se ruma suinkaan ole, mutta varsin omituinen ja muistuttaa minusta lasten palikkapeliä. :D Valkoisena se sopii tulevaan keittiööni hyvin ja se on niin erilainen kahteen teräksiseen myllyyn verrattuna että yhdistelmästä saattaapi tulla hullunkurinen. :D Sopii minulle. :)

Illemmalla tulossa parvekepostausta, ja jos ehdin jäsentelemään yksiön sisustusuunnittelun julkaistavaan kuntoon, niin myös siitä olisi tarkoitus teille kirjoitella. :)

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3