Päätin alkaa pitämään tarkempaa kirjaa ostoksistani ja teen jatkossa tänne bloginkin puolelle kunnon postauksen kuvineen edellisen kuun hankinnoista. :) Olen jo pari vuotta kirjannut kaikki menot ja shoppailut kuiteista summina omaan excel-taulukkooni, mutta postauksen muodossa kuvien kanssa konkretisoituisi ehkä paremmin se, minne ne rahat hupenevatkaan. Sisustusjuttuja on varmaankin 99% kaikesta ylimääräisestä shoppailusta, se ei taida olla mikään ylläri. :D Viimeaikoina olen monesti ihmetellyt sitä, mihin se raha katoaa. Ennen jäi sentään säästöön jotakin, mutta nyt ei jää juuri mitään. Kriittinen tarkastelu on siis paikallaan. :D

Tässä kesäkuun shoppailuni:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

 • 3kpl House Stone torkkupeittoja
 • 9L Tikkurilan Tunto Hieno-maalia (maalausvälineet löytyi valmiiksi)
 • Villeroy & Boch Flow-kulho 1,8L

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

 • 4kpl Villa Stockmannin pellavaverhoja
 • Balmuirin pellavapussilakana tuplakoossa
 • 2kpl Valaisin Grönlundin New York - riippuvalaisimia (ale-sortuminen :D)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

 • 4rll Novita Kelo lankaa (puikot lainassa siskolta)
 • 1kpl orkidea
 • 1kpl viirivehka
 • 1kpl suojaruukku aluslautasella

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20kohtN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-03%20koht

 • Zara Woman mustat housut (tulivat onneksi tarpeeseen)
 • Zara luonnonvalkoinen ohut tunika (aleostos, en löytänyt tuotekuvaa)

Tässä kesäkuussa tekemäni hankinnat. Mielestäni en kovin paljoa ostanut, mutta aivan järkyttävähän tämä satsi on. Ei mikään ihme että en saa enää säästettyä kuin parikymppiä kuussa säästötilille. :/

Puolustelen ostoksiani sillä, että esim kukat ja lanka on tuoneet minulle todella suurta iloa päivittäin. Valaisimet olisin hyvin todennäköisesti ostanut joka tapauksessa, joten niistä säästin suuren summan hankkimalla ne alesta. Mustille housuille oli oikeasti suuri tarve ja ale-tunika on jo nyt maksanut itsensä takasin koska on käytössä joka toinen päivä. :) Heinäkuussa yritän päästä vähän vähemmällä törsäämisellä, tosin olen ehtinyt ostamaan jo Clas Ohlsonin roikkalampun ja siihen töpselin, vaijeria, henkareita ja viittä vaille Hayn Tray-pöydän. :D :D Tilanteeni on siis että kaikki menee mitä tulee, ei kovin järkevää rahankäyttöä. :D

Sain muuten oksan maalattua ja se on kohta jo kuivunut. Kattoreikien poraaminen jää huomiselle, joten huomenna olisikin luvassa rekkipostauksia. :) Ihanaa ja aurinkoista kesäpäivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: Zara, Tikkurila, Novita, Hobbyhall, Stockmann, Sokos, Interflora)