Ystäväni pelmahti kylään "iltakahvin" merkeissä, joka meidän tapauksessa tarkoittaa kupposta kuumaa teetä. :) Olemme molemmat lopettaneet iltakahvin hörppimisen ja korvaneet sen teellä, joka on hieman vatsaystävällisempää kuin kahvi. :) Kuvasin vaihtelun vuoksi pöydälle asettelemani pienimuotoisen kattauksen, johon teitä varten laitoin servetitkin, hihiii. :D Normaaliolosuhteissa meillä toimii läheisten ihmisten kanssa self service, eli jokainen ottaa kaapista vapaasti mitä halajaa astioita ja antimia myöten eikä kattauksia tehdä sen kummemmin. :)

P1015459.jpg

Kupit, lusikat ja asetit ovat perinteisesti V&B New wave-sarjaa, joka meillä ihan päivittäisessä arkikäytössä. Teepussit ja makeutusaine löytyy pienestä metallisesta ja ilmatiiviistä Georg Jensenin purkista. Kuuma vesi kulkee kätevästi Eva Solon valkotakkisessa vesikarahvissa ja kylmän veden laitoin Iittalan Kartio-kannuun. Me emme kumpikaan käytä teessä maitoa, vaan viilennämme sen juomakelpoiseksi vedellä. :)

P1015454.jpg

P1015455.jpg

P1015456.jpg

Nopeasti saa "lavastettua" hieman fiinimpää, kuin mitä oikeasti olisikaan. Ei tarvitse kuin servetit laittaa pöytään, niin avot. :D On kyllä myönnettävä että ruoka ja juoma maistuu paremmalta kun kattaus on tehty kauniisti. Normaalisti meillä ruoka annostellaan lautaselle hellalta, otetaan aterimet kainaloon kaapista, haetaan lasiin jotain juotavaa ja istutaan pöytään lusikoimaan ruoka napaan. Usein ei meidän pöydässä servettejä siis näe. :D

Postausaiheita on kertynyt takataskuun hurja määrä ja ensi viikolla onkin luvassa mm. viikon ruokapäiväkirja (jonka olen tällä viikolla listannut), olkkarin lampput, blogikirppis, asujuttuja, kurkkaus kylppäriin ja saunaan, parveke-toivepostaus ja iltatunnelmaa, yksi yhteistyöjuttu ja kaikenlaista muuta pientä touhua sitten siihen väliin. :) Ja erään yksiön sisustussuunnittelu on saanut tulta allensa ja siitäkin tulossa juttua pitkin loppukesää ja syksyä. Unohtamatta sitä kaksion suunnittelua. Kiirettä piisaa siis sekä sisustusrintamalla että vähän muuallakin. Niistä lisää myöhemmin. :)

Viettäkää ihana sunnuntai-ilta ja nauttikaa auringosta! <3 <3