Ostin pitkästä aikaa Maison Bellen siivousaineita, kun kaikki vanhat purtiloni pääsivät sopivasti loppumaan. En varsinaisesti vanno minkään tietyn merkin nimeen (paitsi Universal Stonen, mutta sitä ei nyt lasketa :D) ja vaihtelu virkistää myös pesuaineissa. Minusta on mukavampaa siivota, kun tuotteet ovat kauniissa pulloissa ja tuoksuvat hyvältä. Tämäkin on sitä tavallisen arjen luksusta, josta aina jaksan teille höpötellä. :) Omia siivousaine-lemppareitani ovat Method, Laura Ashley sekä tämä Maison Belle.

P1015492.jpg

Suosin pyykinpesussa nestemäistä pesuainetta, joka huuhtoutuu pulveria paremmin pois pyykistä. Olen huomannut että nestemäisen pesuaineen annostelu on helpompaa kuin pulverin ja sitä tarvitsee usein vähemmän kuin ohjesuositus kertoo. Huuhteluainetta käytän aika harvoin, mutta nyt ostin Cinnamon & Jasmin -tuoksuisen huuhtiksen ihan vaan sen ihanan tuoksun vuoksi. <3

Wc-pyntyn pesuaine tuoksuu sitruunalta ja mintulta. Tuoksuyhdistelmä on hieman outo, mutta mieluttävä sekin. Minttu tuoksuu selvästi tässä enemmän, mutta on silti huomattavasti paremman tuoksuinen kuin Methodin vastaava versio. Yleispuhdistukseen (eli pääasiassa keittiöön) valitsin kevääntuoksuisen suihkeen, joka on aivan ihana. Kuin kesäsateen jälkeinen  niitty ja nokkoset. :)

P1015493.jpg

Päätin uusia myös käytössä kärsineen luotto-siivousliinani eli Sinin mikrokuituliinan. Tämä on todella loistava sekä kuiva- että nihkeäpyyhintään. Kuivana se toimii staattisuutensa vuoksi erinomaisena pölynkerääjänä ja samalla saa myös kiillotettua korkeakiiltovalkoiset pinnat. Nihkeänä se puhdistaa lian ja tahrat jopa kokonaan ilman pesuainetta. Yksi liina säilyy siistinä ja käyttökelpoisena noin 4-6kk, jonka jälkeen siirrän nuhjaantuneen liinan kylpyhuonekäyttöön ennen lopullista poisheittoa. Ja edullisempiin vastaavan tyylisiin mikrokuituliinoihin verrattuna se säilyttää siivoustehonsa puolet pitempään, eli maksaa itsensä takaisin. :) Siniä parempaa siivouskaveria ei ole, omalla kokemuksellani voin tämän mikrokuituliinan osalta sen vannoa. :)

Nyt menen pistämään pesukoneen päälle Maison Belle-pesuaineen kera ja teen pikaisen ylläpitosiivouksen ennen tytön iltapuuhien aloitusta. :) Huomenna on tulossa ruokapäiväkirja-postausta sekä hieman sisustusjuttujakin. :) Ihanaa iltaa kaikille! <3