Kesä on kauneimmillaan, mutta minulla alkaa siintää mielessä jo syksyn tulo. :D Syksy on lemppari vuodenaikani ja parhasta siinä on syys-lokakuun vaihde, jolloin illat ovat hämyisiä ja ruskan sävyt tuovat lisätunnelmaa. <3 <3 Kynttilät pääsevät uudelleen oikeuksiinsa valoisan kesän jälkeen, enkä tiedä mukavampaa puuhaa kuin istua kynttilänvalossa torkkupeittoon kääriytyneenä lukemassa tai katsomassa romanttista elokuvaa. <3

Kaikki kynttelikköni ja lyhtyni olivat edellisen sisustustyylini antia (eli kromia tai hopeaa) ja ne ovatkin kaikki saaneet jo uudet kodit. Turvallisuussyistä haluan sisätiloissakin polttaa pöytäkynttilät lyhdyissä ja mikäs onkaan modernimpi ja parempi vaihtoehto lyhdyksi uuteen sisustustyylini, kuin Normann Copenhagenin Lighthouse. :)

P1015593.jpg

Tälläinen valotalo koristaa nyt sitten olohuoneen tasolla ja itseni tuntien sytytän kynttilän palamaan jo tänä iltana. :) Kynttilä on vähän pieni isoon lyhtyyn, mutta kauppojen kynttilävalikoima oli valkoisten osalta hyvin suppea. Toivottavasti S-ketju myy syksymmällä taas sitä suosikkikynttilääni, eli Rainbown isoa valkoista ja tasaisesti savuttamatta palavaa versiotaan josta postailin teille viime talvena. Siihen asti kärytän tätä pikkuista Tiimarin pöytäkynttilää. :)

P1015596.jpg

P1015598.jpg

TuplaKupla S meni makuuhuoneen Malm-lipaston päälle ja se saa jäädä sinne vähäksi aikaa, kunnes keksin sille paremman paikan. Olkkariin sen haluaisin, mutta näytti hassulta kun television molemmin puolin oli jotain isoa (lyhty ja tuplis) ja vielä keskenään hyvin saman kokoista. :)

Aurinkoista ja mukavaa alkanutta uutta viikkoa!