Formen mattoa ei tosiaan saanutkaan 200x300cm kokoisena (postaus aiheesta TÄÄLLÄ), joten pitkällisen mietinnän jälkeinen päätökseni matosta kumoutui. Löysin kuitenkin lähes samanlaisen kotimaisen Linda-maton Mattomaailmasta ja tämä matto on nyt sitten matkalla kotiin. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-27%20koht

Linda-maton valmistajasta ei löydy tarkkaa mainintaa, mutta uskon että tämä on tismalleen sama matto kuin S-ketjun myymä Rita. Kotimainen valmistus ja sama malli sekä värivaihtoehdot viittaavat vahvasti siihen. Rita-matto vuorostaan on niin samannäköinen Formen Lumian kanssa, että niitä ei erota kuin Formen merkistä. Tätä Lindaa en ole nähnyt livenä, mutta kohtahan se selviää kun paketti saapuu kotiin asti. :)

Huomenna tulossa postausta syksyn tehosteväristä, jota aikaisempiin kausiväreihin verrattuna tuleekin vain hyvin pienet ripaukset valkoisen joukkoon. :)

Ihanaa iltaa kaikille! <3