Viime viikolla saapui se toinen ale-New York ja nyt olohuoneen katossa roikkuu kaksi jättikokoista valkoista valaisinta. :) Minusta muutos on loistava ja tähän uuteen sisustustyyliin paremmin sopiva. <3

P1015468.jpg

Valaisimien alle jää noin kaksi metriä ja yläpuolelle noin 30cm. Hyvin mahtuu pitempikin ihminen kulkemaan valaisimien alta. :) Lampunvalo heijastuu kauniiksi rinkulaksi kattoon, kun valo on päällä. Ihana detalji ja luo kivan tunnelman epäsuoralla valolla. <3

P1015470.jpg

Ja tältä lamppu näyttää kohtisuoraan alhaalta kuvattuna, aika veikeä rinkula. :)

P1015471.jpg

P1015474.jpg

Kattovalaisimien lisäksi olohuoneesta löytyy televisio-seinällä olevat seinälamput, jotka tulen siirtämään myöhemmin johonkin toiseen paikkaan (heti kun saan tarmoa alkaa paklaamaan ruuvinreikiä ja maalaamaan tuon seinänpätkän :D). Television vieressä tasolla on Tupla Kupla S-koossa ja ikkunanurkassa on sen isompi versio eli lattiavalaisin.

P1015477.jpg

Yhteensä olkkarissa on siis kuusi valonlähdettä, joista useimmin päällä on vain pikku-Tuplis. Kattovalaistusta käytän pääasiassa vain siivoamiseen ja yleiseen hääräilyyn, muut valaisimet ovat sitten tunnelmanluomiseen. Tupla Kuplan lattiavalaisin on kuin päivänvalolamppu, tosi kirkas. Sillä saa talven pimeydessä luotua hyvin päivänvalomaisen efektin kotiin ja sen valoteho riittää valaisemaan koko huushollin makkareita ja eteistä lukuunottamatta. :) Jokaisella lampulla onkin oma käyttötarkoituksensa, joten vaikka määrä kuullostaa aika hurjalta yhteen pieneen tilaan nähden, niin jokainen on tarpeellinen. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3