Parvekkeelle on ilmestynyt ihana valkoinen polyrottinkiarkku, joka toimittaa jatkossa pöydän virkaa. :) Arkun ostin ihanalta lukijaltani K:lta, joka laittoi minulle sähköpostia aikaisemmin viikolla tästä hänelle turhaksi osoittautuneesta kaunottaresta. <3 <3 Kaunis kiitos K:lle kun raaski luopua omasta arkustaan. <3 <3

P1015731.jpg

Arkku on Iskun Armas ja kooltaan 80x45x45cm. Se on juuri passelin kokoinen pöydäksi ja sen kansi sopii hyvin pöytä-käyttöön. Polyrottinkipunoksen alla on nimittäin levy, joten se ei jousta lautasen tai läppärin alla. :) Kokonsa puolesta siihen mahtuu sekä läppäri, että Kartelin Dune-tarjotin, jonka päälle voi laskea kahvi- ja teekupit.

P1015734.jpg

Parvekkeelle on ilmestynyt myös pari muuta juttua, joita en ole vielä ehtinyt blogiini kuvaamaan. Ruokakaupan poistohyllystä löysin kaksi vihreää venetsia-kynttilää ja pitkulaiseen ruukkuun on ilmestynyt kaksi traakkipuuta. Vain lisämullat ja valkoiset koristekivet uupuvat. Olen ravannut kesän aikana siellä sun täällä, mutta sinne Plantageniin en ole vieläkään ehtinyt (eli siis jaksanut) mennä. :D Pitäisi ryhdistäytyä sen suhteen ennen kuin syksy koittaa. Olisi sitten ensi kevääksi ainakin ne kivet valmiina odottamassa ja saisin jo heti maalis-huhtikuussa parvekkeen laitettua kesäkuntoon. 

P1015735.jpg

P1015732.jpg

Traakkipuut olivat löytö Lidlistä ja syksymmällä meinaan siirtää ne sisätiloihin ja ostaa valkoiset ruukut niihin. Parvekkeella ne on minusta tosi kivat, tuovat hieman eksoottista fiilistä ja etelän henkeä sisustukseen. :)

P1015736.jpg

Siivoilin aikaisemmin päivällä parveketta ja pyyhin lautalattiaa puhtaaksi siitepölystä. Minulle kävi työn tohinassa "pieni" vahinko ja sain karmean tikun kämmeneeni joka upotti myös palan siivousliinaa nahan sisään. YÖK. :x Jouduin soittamaan siskoni apuun, jotta saimme tikun ja muut roippeet ulos kädestä. :x Yök yök yök, pahaa teki ja heikotti. Minulla on kammottava tikku ja piikkikammo nimittäin. Mutta nyt on käsi paranemaan päin ja kun turvotus tuosta vielä katoaa, niin tikku on pelkkä paha muisto vain. :)

En tiedä ehdinkö enää tänään kirjoittelemaan siitä yksiön sisustuksesta ja Hayn Tray-pöydän kuvailukin jääneen huomiselle. Toivotankin jo tässä vaiheessa teille kaikille ihanaa ja rentouttavaa sunnuntai-iltaa ja palailen viimeistään huomenna aamupäivästä uuden postauksen voimin asiaan. :)