Meidän kylpyhuone on alkuperäisessä kunnossaan ja materiaalivalinnat on tehnyt aikaisempi omistaja talon rakennusvaiheessa kymmennen vuotta sitten. Laatat ovat ihan ok, seinillä on iso valkoinen pystysuuntainen laatta ja lattia on hieman röpelöisen tuntuinen harmaa peruslaatta. Kymmenen vuotta vanhoiksi valinnoiksi en näitä laattoja ihan uskoisi, vaikka nykyisin niistä onkin jo aika lentänyt ohitse. Enemmän minun silmääni häiritsee taso, kaapistojen ovet ja vetimet. :D

P1015630.jpg

Taso on tummanharmaa laminaatti, jota olen aina välillä freesannut itse DC-Fix kalvolla toisen väriseksi. Se on ollut sekä valkoinen että pähkinän sävyinen, mutta kumpikaan ei ole ollut kovin hyvä. Kaappien ja laatikoston etulevyt ovat nimittäin vaniljan sävyiset ja ne riitelevät pahasti sekä kaappien runkojen, seinälaattojen että altaan kanssa. :/

P1015633.jpg

Vetimenä on kahta erilaista nuppia. Alkuperäinen malli on tuo alimpien laatikoiden pyöreä versio. Yritin vuosia sitten korvata nuo hieman "mummomaiset" nupit pienemmillä (ylemmät laatikot), mutta osassa vanhoja nuppeja oli ruuvin kannat niin pyöristyneet ettei ruuveja saanut auki ja vaihtoprojektini jäi kesken. Nyt kaipaisin kovasti pientä päivitystä kylpyhuoneeseen ja mietiskelen että pitäisikö suosiolla vaihtaa kaapin ovet kokonaan uusiin ja unohtaa tuunailut. Keittiö.netistä saisi korkeakiiltovalkoisia etulevyjä edullisesti ja mittoihin sopivina...

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-18%20koht

Taso olisi edelleen sama vanha harmaa, mutta sen voi erikseen vaihtaa myöhemmin, kun uuden altaan ja hanan hankinta on ajankohtaista. Nuppeja tai vetimiä en ehkä haluaisi kylpyhuoneeseen ollenkaan, vaan hyödyntäisin varastossa turhaan lojuvat pomppusalvat. :) Vanhat Blumin saranatkin sopisivat uusiin oviin, joten muuta en tarvitsisi. Ainiin, se kylpyhuoneen puunvärinen paneelikatto pitäisi maalata valkoiseksi ja vaihtaa kattovalaisin tehokkaampaan versioon. :)

En kuvaile tai esittele meidän kylpyhuonetta kovinkaan usein, juuri siitä syystä että se ei ole kovin kiva. Ei se ihan karmeakaan ole, mutta hyvin tavanomainen ja muusta tyylistä poikkeava. Tylsä, sanoisinko. :) Jospa sitä alkaisin laittamaan vähän parempaan kuosiin, niin sinnekin huvittaisi mennä kameran kanssa kuvailemaan. Nyt se on lähinnä pakollinen paha, jonka olemassa olon yritän sivuuttaa. :D 

Mukavaa päivää kaikille ja palaillaan taas illemmalla! <3

(ostoslista: Keittiö.net)