Muutama tavara pyörii jälleen meillä turhan panttina ja ajattelin näpytellä ne tänne blogin puolelle myyntiin. :) Samat tutut ohjeet kuin aina ennenkin: 

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit miia@omakotivalkoinen.fi). 

Osalle esineistä on VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,40 euroa).

MYYTY! LAMP GUSTAF MONACO-SEINÄVALAISIMET (2KPL), HINTA YHTEENSÄ 100 EUROA

P1015636.jpg

P1015638.jpg

2kpl Lamp Gustafin valkoisia Monaco-seinävalaisimia. Varjostin kangaspintainen, valaisimen kantaosa kromattu. Kirkas johto. Max 40w / E27-kanta. HINTA YHTEENSÄ 100 EUROA! Nouto tai postitus - postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

EDIT: Lukijallani Suvilla on myynnissä vastaavat valkoiset Monaco-valaisimet Huutonetissä. Jos siis jäit harmittelemaan näitä minun lamppujani, niin vielä on mahdollisuus saada ikiomaksi Monacot Suvin kautta!

http://www.huuto.net/fresco/kohteet/lamp-gustaf-monaco-seinavalaisin-2kpl/274782183

___________________________________________

MYYTY! 2KPL KARTELL JOLLY -PÖYTIÄ, HINTA YHTEENSÄ 120 EUROA

P1015063.jpg

2kpl Kartellin kirkkaita Jolly-pöytiä. Mitat 40x40x40cm. Pöydissä näkyy hieman käytönjälkiä, mutta ovat silti ehjät ja perussiistit. Myydään vain yhdessä! HINTA YHTEENSÄ 120 EUROA! HUOM! VAIN NOUTO KOTOAMME HELSINGISTÄ! MYYTY!

______________________________________________

MYYTY! 7KPL RIVIERA MAISONIN HENKAREITA, HINTA YHTEENSÄ 18 EUROA

P1015651.jpg

7kpl Riviera Maisonin nimikkohenkareita. Valkoista puuta ja jokaisessa toisella puolella uniikki teksti. HINTA YHTEENSÄ 18 EUROA! Nouto tai postitus - postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

____________________________________________

LEGO STORAGE BENCH KELTAINEN, HINTA 20 EUROA

P1015654.jpg

P1015653.jpg

P1015657.jpg

Uudenveroinen Legon keltainen storage bench. Järeää tekoa, kestää aikuisen painoa. Pehmustettu ja turvallinen lastenhuoneessa, pintamateriaali helposti puhdistettavaa ja likaa hylkivää. Mitat 61 x 30,5 x 31,5 cm. HINTA 20 EUROA! Nouto tai postitus - postituskulut 7,40 euroa lisätään hintaan.

______________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin jättikokoinen valokuvakehys, HINTA 30 EUROA

PP1014401.jpg

Villa Stockmannin jättikokoinen krominen valokuvakehys. Mitat 40x48cm. HINTA 30 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY! 

_______________________________________________

MYYTY! Villa Stockmannin suuri valokuvakehys, HINTA 20 EUROA

PP1014404.jpg

Villa Stockmannin suurikokoinen valokuvakehys. Mitat 32,5x38cm. Muotokuva ei sisälly hintaan. HINTA 20 EUROA!  Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

__________________________________________

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen miia@omakotivalkoinen.fi!!!!

Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.

YHTEYDENOTOT VAIN SÄHKÖPOSTITSE!

Käsittelen viestit saapumisjärjestyksessä!

Vastauksessani saattaa kestää hetken aikaa, mutta vastaan jokaiselle jokatapauksessa. :)