Tytön tuhannet duplot ovat olleet pitkään isossa valkoisessa punoskorissa, josta niitä on poimittu leikkeihin. Kori on ollut niin painava, ettei tyttö ole saanut sitä nurin ja sen vuoksi pienimmät ja tietysti myös ne parhaimmat duplot ovat ajan saatossa valuneet korin pohjalle ja tytön saavuttamattomiin. Aamupäivällä päätin että asia täytyy korjata ja lajittelimme yhdessä tytön kanssa duplot läpinäkyviin vetolaatikoihin, jotta leikit sujuisivat jatkossa helpommin. :)

P1015602.jpg

Kaiken kukkuraksi nämä Nomess Copenhagenin muovilaatikot ovat kuin tehty Kartellin Invisible -pöydän alle. :) Kolme laatikkoa mahtuu vierekkäin ja kaksi päällekkäin, kun ylempi laatikko on malampi. Eikä ylemmät laatikot kippaa päälle kun ne avaa, koska pöytä on niin painava. Suunnittelematon mutta täydellinen yhteensopivuus. :)

P1015600.jpg

P1015604.jpg

P1015603.jpg

Myöhemmin syksyllä olisi tarkoitus ehtiä ostamaan erivärisiä ja -kokoisia Legon palikka-säilytyslaatikoita, kun niitä tulee uusi erä Verkkokauppa.comiin. Niissä olisi kätevä säilytellä näitä duploja. Siihen asti kuitenkin mennään tällä ratkaisulla ja nyt on helppo rakennella prinsessalinnoja ja huoltoasemia, kun tarvittavat osat ovat kaikki kädenulottuvilla. :)

P1015607.jpg

Punoskoriin siirtyi tytön sekalainen sakki erilaisia leluja. On astiaa, barbia, ponia ja pehmolelua sikin sokin. Kori on kuitenkin nyt sen verran kevyt, että tyttö saa sen omin voimin kaadettua lattialle ja pääsee halutessaan penkomaan sen sisältöä. 

Minä jatkan vapaapäivän viettoa hyökkäämällä lipaston kimppuun ja järjestelemällä sen sisällön helposti hallittavaan kuntoon. Sen jälkeen vuoronsa saa kylpyhuoneen kaapit. :)

Ihanaa päivää kaikille ja palaillaan taas illalla! <3