Nyt kun omaan makuuhuoneeseeni ilmestyi tuunaamani oksa-rekki, siirtyi Hayn Loop-naulakko toiseen käyttöön. Loop saa toimia hetken aikaa tytön kauneimpien vaatteiden säilytyspaikkana hänen huoneensa oven vieressä, ennen kuin siirrän Loopin eteiseen syksyä odottamaan. :)

P1015449.jpg

Ripustin Looppiin omasta mielestäni tytön kauneimmat vaatekappaleet valkoisen ja beigen sävyissä. Suurin osa neidin vaatteista on Zaran tai Benettonin mallistoa, sillä minusta niissä on loistava hinta-laatusuhde ja varsinkin Zaran vaatteet ovat kaiken lisäksi todella kauniita. Molempien merkkien kaavoituskin sopii tytölle erinomaisesti. <3

P1015441.jpg

Loopissa on niin trenssiä, mekkoa, legginsiä kuin pikkuinen bleiserikin sulassa sovussa. Vaatteilla voi myös sisustustaa ja asustaa kotia siinä missä itseäänkin. :D Kirkkaimmat ja räiskyvimmän väriset kuvio-paidat ja kuosipöksyt yms. säilytetään Nomess Copenhagenin muovisissa säilytysbokseissa tytön huoneen oven takana katseelta piilossa. Tämä ei ole pysyvä ratkaisu ja syksyllä katselen tilannetta ja tarpeita vaatesäilytyksen osalta uudelleen. :)

P1015461.jpg

P1015479.jpg

Pienten tyttöjen ja poikien vaatteet ovat niin suloisia. <3 <3 Kyllä näitä kelpaa tiiraillakin eikä haittaa yhtään että vaatteet ovat näkösällä. :)

Blogikirppiksen suunniteltu ajankohta siirtyy huomisesta tulevaisuuteen. Teen loppukesästä (kun minulla on viikon vapaa! :D) täydellisen läpikäynnin varastot mukaanlukien ja ajattelin laittaa silloin kaiken myyntiin päätyvän yhdellä kertaa ulos eetteristä. Todennäköisesti tulen hyödyntämään siihen Huutonettiä... Ilmoittelen kuitenkin hyvissä ajoin ennen kuin näpyttelen blogikirppistä tai huutonet-kohteita, joten no worries. :)

Palaillaan kenties vielä illalla, minulla olisi yksi superherkku ja jos saan napsittua kuvat niin postaan siitä vielä tänään. :D Muussa tapauksessa heipat huomiseen! <3