Olen saanut järkkäiltyä Malm-lipaston laatikoihin vaatteitani hieman järkevämmin ja hyödynsin Nomessin muovisten vetolaatikoiden laatikko-osat alusvaate- ja sukkasäilytykseen. :)

PP1015779.jpg

Ikeassa asioidessani mietin hetken, että olisin ostanut lipaston sisälle Skubb-lootia, joihin olisi saanut lajiteltua kaikki erikseen ja siististi, mutta jätin ne kuitenkin ostamatta. Yritän hyödyntää näitä haalimiani Nomessin bokseja myös tässäkin, jotta ne eivät olisi olleet turhia hankintoja. :) Ja ihan kivasti pysyvät pienetkin jutut riveissään ja pinoissaan lipaston sisällä. :)

PP1015782.jpg

PP1015784.jpg

Ylin leveä laatikko sisältää alusvaatteet sekä sukat ja legginsit. Sen alapuolella ovat varsinaiset vaatteet, eli paidat, housut ja hameet. Kauneimmat paitikseni ja muut säilytän henkarilla oksarekissä, mutta loput löytyvät lipaston uumenista. :)

PP1015786.jpg

Vaatteita ja kenkiä minulla on juuri sopivasti ja käyttötarpeeni mukaan, joten niiden määrä ei päätä huimaa. Kaksi alinta laatikkoa ovat nimittäin täysin tyhjillään. :D Niihin kyllä varmasti löytyy laitettavaa myöhemmin, sillä vein alkukesästä varastoon omat talvikamppeeni (takin, asusteet ja kengät) ja ne voisin oikeastaan hakea sieltä nyt takaisin ja säilöä alimpiin laatikoihin syksyä ja talvea odottamaan. :)

P1015788.jpg

Ja loppuun kuva lipastosta laatikot kiinni. :) Tätä simppeliä näkymää jaksan ihastella päivästä toiseen ja olen tyytyväinen siihen, että kaikista mahdollisista vaihtoehdoista päädyin kuitenkin tähän Malmiin. <3 <3 <3

PP1015790.jpg

Mukavaa ja aurinkoista päivää kaikille! <3