Päivä viuhahti ohi niin kuin pikakelauksella ja nyt vasta ehdin kunnolla koneelle istumaan. :) Nappasin illalla muutaman kuvan makuuhuoneesta ja silkkiverhojen tilalle tulleista pellavaverhoista, jotka laahaavat lattiaa pitkin. <3

P1015168.jpg

P1015141.jpg

P1015175.jpg

P1015177.jpg

P1015176.jpg

Meidän hulivili-päivän ohjelmaan kuului omien työhommeleiden lisäksi treffit rakkaan blogisiskoni SuvisVillan Suvin ja hänen pikkuneitinsä E:n kanssa. <3 <3 <3 Kävimme myös rannalla rentoilemassa ja suoritimme pakollisen puuduttavan ruokakauppareissun ruoanlaittoineen. Päivän kruunasi ihanan A:n ja hänen kohta 3-vuotiaan tyttärensä tapaaminen. <3 <3 <3 Joskus toivon että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. :) Tämä ihana päivä meni liian nopeasti ja kohta onkin jo huominen... :)

Nyt sänkyyn vällyjen alle pinnailemaan kuvia Pinterestiin ja odottamaan unen tuloa. ZZZzzzzzZZZZZ Huomiseen! <3