Tänään alkoi minun kesälomani, ruhtinaallinen viikko tästä eteen päin on VAPAATA. :) Sen kunniaksi menin aamulla varastoon ja tyhjensin sen kokonaan. Kävin läpi jokaisen laatikon ja pussukan, joita olikin kertynyt lattiasta kattoon. En edes muistanut mitä kaikkea sinne olen vuosien varrella kantanut, joten oli kyllä naurussa pitelemistä kun löysin pahvilaatikollisen sisustuslehtiä ja toisen laatikollisen vanhoja pokkareita. :D Takaisin säilöön laitoin vain sellaiset tavarat, joille on käyttöä tulevaisuudessakin ja vein hurjan määrän rikkinäistä roinaa roskikseen. 

Löytyi varaston uumenista kuitenkin niitä helmiäkin, kuten Gant Homen tähtitorkku jonka aikoinaan myin, mutta ostajasta ei koskaan kuulunut mitään ja unohdin säilöneeni sen sittemmin varastoon. :D Raahasin kaikki kivat jutut kotiin ja päivän aikana olen kuvannut ja näpytellyt niitä Huutonettiin myyntiin. Projekti on hyvässä alussa, mutta vielä on monen monta tavaraa kuvaamatta ja mittaamatta. Tämä onkin tulevan lomaviikkoni missio nro1, jotta saan nurkat ja varastot viimein tyhjiksi. :)

Tälläisiä olen jo ehtinyt näpyttelemään Huutiksen puolelle:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-07-26%20koht

Nyt viikonlopun aikana on tarkoitus saada kaikki varastosta tuodut tavarat ja vaatteet myyntiin ja ensi viikolla käyn läpi vielä kertaalleen omat kaappini ja jemmani täällä kotona. Leffakaapista ainakin löytyy näppäiltävää... :D Myyntikohteeni löytyvät TÄÄLTÄ sekä sivupalkin yläosasta. Mutta nyt mie menen saunaan rentoutumaan raskaan ja touhukkaan päivän päätteeksi ja toivottelen kaikille ihanaa alkanutta viikonloppua! <3