Olohuoneen seinällä vuosia olleet seinävalaisimet saavat viimein lähtöpassit ja huomenna illalla alkaa seinän vimmattu maalaaminen. :) Reikien pakkeloinnit teen aamulla kukon laulun aikaan, jotta ne ovat kuivat kun palaan kotiin ja pääsen suoraan hommiin. Seinälle on teipattu hassu neliö erästä juttua varten, mutta siitä kerron teille vasta loppuviikosta. ;)

P1015622.jpg

Tuleva lauantai alias siivouspäiväni tulee olemaan touhua täynnä, joten hyödynsin tämän päiväisen vapaani kunnon siivoamiseen. Nyt lattiatkin kiiltävät taas puhtauttaan ja kotona tuoksuu Maison Belle. :)

P1015625.jpg

Teipatun neliön kohdalle on tulossa jotakin kivaa, mutta pidän teidät jännityksessä vielä muutaman päivän. Sen verran voin vihjata, että se jokin tulee olemaan valkoinen ja idea ei ole minun. Vastuun otan tietenkin itse, mutta pääsyyllinen ideointiin on tällä kertaa joku toinen. ;) Hihiii. :D

P1015618.jpg

P1015629.jpg

Sieltä se Malm-lipasto pilkottaa makuuhuoneesta. <3 <3 <3 Se on kuin sinne tehty ja onneksi  sain raahattua sen siskon avustuksella kotiin. Enää ei tarvitse katsella liian täyteen ahdettua oksarekkiä tai vaatemyttyjä tuolilla. :)

Aurinkoista mieltä ja ihanaa iltaa kaikille! <3